{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest: Vali üks pilt, mis tõmbab kõige rohkem sinu tähelepanu ja võta vastu oma sõnum

Neljal erineval pildil on erinevad motiivid ja kujundid, ent nad kõik on ühtemoodi värvikirevad ja omamoodi köitvad....



Neljal erineval pildil on erinevad motiivid ja kujundid, ent nad kõik on ühtemoodi värvikirevad ja omamoodi köitvad. Piltide valik ja eelistus on aga iga inimese enda otsustada.


Vali üks pilt ja vaata, mida see sinu kohta räägib.



 

Kui sa valisid...






Pildi nr. 1 - Päike



Sa oled suurte teadmiste ja võimetega inimene, kellel jääb mõnikord enesekindlusest natuke puudu. Sul on tunne, nagu oleksid teised inimesed sinu ümber mingis mõttes alati sinust paremad ja sa ei leia alati oma kohta.

See takistab sul elus edasi jõuda ja luua enda ümber õnnelikku elu. Sinu süda julgustab sind minema edasi ja viima oma unistusi täide aga alateadvus on see, mis täidab su hinge kahtluste ja kõhklustega nii, et sa ise ka enam ei ole kindel oma oskustes ja teadmistes.

Ära lase alateadvusel endaga niimoodi mängida. Leia mingi võimalus, mille abil oma mõtteid korrastada ja õpi olema enesekindlam. Sa oled hea inimene, sul on piisavalt julgust, sa oled otsusekindel - sul on kõik olemas, et vallutada maailma. Kui sa oleksid natukene rohkem positiivsem, võiksid sa suuri asju korda viia. Usu rohkem iseendasse.




Pilt nr. 2 - Linnud


Sageli ei näe sa häid võimalusi elus, sest sa elad liiga palju minevikus. Sul on väga raske minevikust üle saada ja sellest lahti lasta, samuti takistavad kunagi aset leidnud halvad sündmused ja inimesed sinu elus sul edasi minemast.

Elu muutub pidevalt. Meeldib see sulle või mitte, me ei saa mitte midagi kinni hoida. Me peame õppima minema vooluga kaasa ja aru saama, et iga etapp võib olla heaks võimaluseks, mis aitab meil saavutada õnnelikumat ja paremat elu. Kui me ainult ise seda tahame.

Õpi elama rohkem praeguses hetkes. Elu, mis sul on, on ainult see, mis sul on praegu. Sa võid kalliks pidada kunagi aset leidnud häid hetki oma elus aga ära lase minevikul takistada end elada praegu ja luua endale ilusat tulevikku. Kõik, mis sul tegelikult on, on käesolev hetk. Kasuta seda targalt ära.



Pilt nr. 3 - Öökull


Sa oled üsna fatalist. Isegi, kui selleks kulub natuke aega, kõik pingutused leiavad väärilise tasu ja võit tuleb varem või hiljem. Ent sageli on sul raske tegeleda 100% mõne projektiga, sest sa kardad, et see ei õnnestu ja ei lähe läbi, ning, et mida vähem sa sellega tegeleda, seda vähem sa hiljem selle pärast kannatad.

Selline mõtteviis aga elus ei toimi. Me ei saa elada omaenda maailmas ainult selle tõttu, et me kardame päris elu. Kardame haiget saada. Need inimesed, kes kunagi ei riski, ei tee ka midagi märkimisväärset. See elu, mida me elame, on alati valikuküsimus.

Sa pead mõistma vajalikkusest riskida ja maailma avastada. Alati on oht, et sa teel haiget saad, kui sa aga selle hirmu pärast end koduseinte vahele sulged, siis jääd sa ilma paljudest toredatest hetkedest, mis aitavad kaasa õnnelikumale ja paremale elule. Õpi olema tugevam ja julgem, nii on sul lihtsam eluteel vastu tulevate pettumustega hakkama saada.


Pilt nr. 4 - Mees ja naine


Universumis valitsev harmoonia ja tasakaal on see, millest sinul natuke puudust on. Ja seda sellepärast, et isegi, kui oma loomult oled sa hea ja lahke inimene, ei tõmba sa alati oma ellu ligi positiivseid ja häid asju.

Selleks, et universum sulle ainult häid asju saadaks, pead sa üle vaatama oma elukvaliteedi standardid. Sa pead alati andma prioriteedi nendele inimestele, kes sulle head teevad, nii armastuses, sõpruses, kui ka tööalases elus. Need on inimesed, kes toovad su ellu positiivset energiat. Kui sa hakkad selle järgi inimesi oma ellu valima, siis valmistad sa oma elu ette selleks, mida sa tõeliselt väärid.

Praegu on õige hetk oma elu muutmiseks. Unusta kõik see, mis ei tee sind õnnelikuks ja võtab ära sinu enesekindlust, keskendu uute suhete loomisele nende inimestega, kes avavad sulle ukse paremasse ja õnnelikumasse maailma, kus on rohkem rõõmu ja millel on rohkem mõtet. Kui sa otsustad seda teha, siis üllatud sa ka ise sellest, kui palju su elu muutuda võib.






Kommentaare ei ole