{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ära abiellu mehega, kellel on sellised probleemid

Kas sa otsid head meest? Meest, kes peab kinni antud lubadustest, kes leiab, et sa oled ilus ka ilma meigita ja kes tahab sinu kõrval vee...

Kas sa otsid head meest? Meest, kes peab kinni antud lubadustest, kes leiab, et sa oled ilus ka ilma meigita ja kes tahab sinu kõrval veeta kogu oma elu? Tubli! Abielu on püha ja niikaua, kuni on armastust, on ka hingelist sidet. Kui aga mehel, kes sulle on silma jäänud, on järgmised puudused, siis ära ole enam temaga!


1. Sallimatus

Kas sa tahad veeta kogu oma elu mehe kõrval, kelle maailmavaade on piiratud ja mis sarnaneb õudusunenäole? Sa ei taha ju elada kellegi kõrval, kes ei lase sul oma elu elada, sest ta lihtsalt ei usalda sind ja ei pea normaalseks seda, millega sa tegeled. Selline negatiivsus lihtsalt hävitab su elu ja varem või hiljem kahetsed sa, et sa sellise mehe valisid. Parem on, kui te lahku lähete selle asemel, et kogu elu kannatada.

2. Ta ei pea lubadustest kinni

Mõnikord juhtub, et unustatakse või lihtsalt on tegemist hajameelsusega aga kui sellest saab harjumus, kui su kaaslane muudkui lubab aga millegist kinni ei pea, siis on see muret tekitav. Lubadusest kinni pidamine on nii elementaarne, et ilma selleta on kooselu lihtsalt võimatu.

3.Ta eirab elementaarseid reegleid

Kui ta alati sulle risti vastu teeb ja kui tema käitumine sulel ei meeldi, siis on tegemist austuse puudumisega, mis teie suhet hävitama hakkab. Igas suhtes on oma väljaütlemata reeglid, mis kehtivad ja mida mõlemad pooled ilma ütlemata järgivad. Kui see teie puhul ei toimi, siis on parem, kui te ühist tulevikku ei loo.

4. Sa oled alati tagaplaanil

Sina mõtled koguaeg tema ja ta heaolu peale. Sa ei võta ühtegi otsust ilma temaga nõu pidamata vastu. Kui aga asi sinusse puutub, siis võivad kõik teie ühised plaanid oodata, sest sinu kord tuleb peale tema sõpru, tööd, peret ja võib-olla isegi peale juuksurit alles.

5. Tal on alati õigus


Kui ta alati veendunud on selles, et tal on õigus ja kõik tema otsused ja arvamused on vääramatult õiged, siis ei tunnista ta iialgi oma vigu. Ometi on see normaalses suhtes oluline.


6. Tema on see, kes peamiselt räägib

Ta armastab suhelda, see on tore. Aga niipea, kui sa suu lahti teed, katkestab ta su jutu ja isegi ei kuula, mis sul öelda on. Teda ei huvita üldse sinu arvamus või su jutt.

7. Talle ei meeldi oma vanemad

Ükskõik, kui igavad vanemad ka aeg-ajalt tunduda ei või, neid ei saa muuta ega elust kustutada. Pere on püha, sealt tulevad meie juured. Kui ta oma peret vihkab, lihtsalt selletõttu, et vanemad on igavad ja tüütud, siis pole ta suurt midagi väärt.

8. Ta leiab koguaeg vabandusi


Kui ta koguaeg vabandusi leiab, eriti selliseid imelikke vabandusi, et end välja vabandada, siis tema kõrval sa õnnelikuks ei saa. See on kena, kui mees vabandada oskab aga kui ta teeb seda selleks, et sulle valetada, siis ei saa teie suhe kestma jääda.

Normaalseks suhteks on vaja kahte inimest, kes teineteist austavad ja üksteisest lugu peavad.

Kommentaare ei ole