{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest: Vali üks kujund ja vaata, mis sinu elust praegu puudu on!

Paljud isiksusetestid on täpsemad, kui seda arvatakse. Sest selliste testide tegemisel mängib suurt rolli alateadvus, meie peidus olev k...


Paljud isiksusetestid on täpsemad, kui seda arvatakse. Sest selliste testide tegemisel mängib suurt rolli alateadvus, meie peidus olev külg.

Öeldakse, et üks pilt võib rääkida rohkem, kui tuhat sõna. Selles on ka oma loogika, sest ühel pildil võib olla mitu tähendust.

Inimesel võib olla kõik olemas elus, mida ta vajab aga siiski võib talle tunduda, et ta ei ole õnnelik ja midagi jääb veel puudu. Kui sa tahad teada, mis sinu elus puudu on, siis tee test ja vaata järgi.
Vali üks kujund!


Kui sa valisid nr. 1




Sa ei oska puhata.

Sa töötad liiga palju. Sa oled kogu aeg millegagi tegelemas ja oled unustanud, et elu ei seisne ainult töö tegemises, et nädalavahetused on aja maha võtmiseks ja puhkused puhkamiseks. Sa peaksid oma graafiku ja töökoormuse üle vaatama ja leidma rohkem aega iseendale ning mõtlema puhkamise peale. Magamise ja puhkamise peale veedetud tunnid on tegelikult hindamatud ja äärmiselt vajalikud selleks, et õnnelikuks saada. Mine sõpradega välja, veeda aega oma lähedaste seltsis. Liigne stress ja pidev väsimus võivad pikemas perspektiivis tekitada tõsiseid terviseprobleeme.



Kui sa valisid nr. 2




Sa ei leia tähelepanu, mida sa väärt oled.

Sest see on just see, mida sina tunned ja kuidas sina seda näed. Sa tahad veeta rohkem aega inimestega, kes sulle olulised on aga ühel või teisel põhjusel (mõnikord on selleks põhjuseks eneseuhkus) sa ei räägi neile sellest ja ei tee midagi. Tegelikult aga on sinu jaoks tähtis teada, et teised sind hindavad ja võtavad sind sellisena nagu sa oled. Kui sa mõtled kellegi peale, keda sa pole juba mõnda aega näinud, siis võta temaga ise ühendust. Võib-olla on aeg just praegu sobiv selleks, et uuesti suhtlema hakata?

Kui sa valisid nr. 3





See, mida sa tegelikult vajad, on natuke romantikat oma ellu. Sa vajad kedagi, kes muudaks su elu ilusamaks. Keegi, kes oleks sinu jaoks olemas nii heas, kui halvas. Mine reede õhtul välja või siis tee endale ilus õhtu kodus. Sa vajad kedagi, kes sind armastaks nagu sina seda teed. Sa oled alati armastanud liiga palju, sulle meeldivad kallistused ja suudlused, vastastikkune armastus. Sa oled suur romantik, kes usub armastusse, mida on näha kinolinal. Ära varja oma tundeid, see on osa sinust ja võimalik, et sinu kõige ilusam ja väärtuslikum osa.



Kui sa valisid nr. 4




Sul on tunne, et su elus ei juhtu midagi põnevat. Sa pead tingimata ise midagi selles suhtes ette võtma. Sa oled valmis selleks, mine reisima, see tagab sulle uusi kogemusi. Või siis proovi langevarjuga hüpata, rallit sõita või hoopis skuutriga minna merele. Võimalusi on sama palju, kui sinul kujutlusvõimet. Vähemalt tood sa nii natukenegi põnevust oma ellu. Kõik see, millest sa unistad ja mille järgi sa igatsed, võib täide minna ja kõik, mida sa selleks tegema pead, on julgus teha esimene samm.

Kui sa valisid nr. 5





Sinu enesekindlus on viimasel ajal kannatada saanud ja sa pead seda nüüd natuke parandama. Enesekindlust saab tõsta aja jooksul. Sa pead lihtsalt õppima armastama ennast sellisena nagu sa oled. Sa alaväärtustad oma võimeid ja ei tea ise ka, et sa väärid palju palju rohkemat. Võib-olla millegi uue ja huvitava teadmise omandamine võiks tugevdada sinu enesekindlust? Kui sa oled alati unistanud karjääri tegemisest mingis valdkonnas ja uskunud, et see võimatu on, siis praegu on hetk ideaalne, et teha esimene samm selles suunas.


Kui sa valisid nr. 6




Viimasel ajal oled sa mõtelnud mõne lemmiklooma võtmisele, kes oleks sulle seltsiks. See võib tunduda rumal ja vähe oluline aga neljajalgne lemmikloom võib tuua palju positiivset sinu ellu - harmooniat, õnne ja armastust. Jah, see on lisa kohustus, mis võtab natuke sinu vaba aega ära aga see on seda väärt. Mõtle sellele ja ära mata seda mõtet liiga vara maha.



Kui sa valisid nr. 7




See, mis su elus praegu puudu on, on tahtejõud. Sa oled hästi loominguline ja sul on palju häid ideid, sulle on raske võrdset leida, sest sa oled intelligentne inimene. Aga, nagu seda sageli ette tuleb, on sul raske alustatut lõpuni viia. Ja see toob sulle kasu asemel pigem kahju. Sest nii ei vii sa oma eesmärke täide. Nõiaring ühesõnaga. Sa pead leidma oma sisemise jõu ja mitte kõhklema. Katsu keskenduda tulemusele, ainult tulemusele!

Kui sa valisid nr. 8





Sul on tunne, et su elus ei ole piisavalt vaheldust. Aga kõik on ju sinu enda käte vahel. Kui sa oled väsinud igapäevasest rutiinist, mida sa arvad elavat, siis muuda seda ometi - kõik, mida sa selleks vajad, on palju lähemal, kui sa seda arvad. Kuula oma sisemist häält, sest ta eksib harva.


Kommentaare ei ole