{ads}

HIDE

Viimased

latest

TEST: See, millist looma või lindu sa esimesena näed võib öelda, mis sinu hinges toimub!

Inimpsühholoogia on keeruline valdkond. Enamiku inimese valikud on mõjutatud alateadvusest. Allolev test aitab sul ennast paremini mõist...


Inimpsühholoogia on keeruline valdkond. Enamiku inimese valikud on mõjutatud alateadvusest. Allolev test aitab sul ennast paremini mõista, sest ta võimaldab heite pilku just alateadvusesse.


Millist looma või lindu näed sina pildil esimesena? 





1. Valge tuvi




Valge tuvi sümboliseerib rahu ja lootust. Kui sa nägid esimesena tuvi, siis oled sa puhta hingega inimene, kelle jaoks silmakirjalikkus, egoism ja salakavalus jäävad võõraks. Sa ei kasuta kunagi valet selleks, et oma tahtmist saada, sa oled aus ja hea südamega inimene. Ka rasketel aegadel jääd sa eelkõige inimeseks ja suudad ka teisi aidata. Teiste jaoks oled sa suur inspiratsiooniallikas ja paljud on tänulikud selle eest, et sa olemas oled.



2. Liblikas



Liblikas on ilu ja rõõmu sümboliks. Sa otsid ikka ja jälle seda, mis muudab su elu huvitavamaks ja põnevamaks, tahad avastada uusi silmapiire ja luua uusi tutvusi. Sa oled oma loomult elurõõmus, sa tahad nautida iga päeva oma elust. Sa väldid pessimistlikke inimesi, kelle seltsis sa end hästi ei tunne. Sa oled hea inimene, kelle seltsis teised end hästi tunnevad, sest sa oskad jagada oma elurõõmu ka teistega.

3. Kotkas



Kui sa nägid esimesena kotkast, siis tõenäoliselt hindad sa vabadust ja iseseisvust. Sa ei talu, kui sulle surutakse peale vaatenurki ja arvamusi, millega sa nõus ei ole ja mis sinu väärtushinnangutega ei kattu. Sa oled intuitiivne ja tunned hästi inimesi. Sa tead alati, mis kellegi peas toimub. Kui keegi peaks katsuma sind ära kasutada või sinuga mängida, siis oskad sa pöörata olukorra alati oma kasuks. Sa oled samas ka väga otsekohene, sageli teevad su sõnad haiget teistele aga sa ei oska teisiti.



4. Koer




Koer on truu ja ustav, inimese parim sõber. Kui sa nägid esimesena koera, siis ilmselt hindad sa kõrgelt oma pere. Sinu jaoks on su lähedased kõige tähtsamad, keda mitte keegi ei saa mitte kunagi asendada. Sa oskad alati head nõu anda ja toetad ning juhatad teisi paremini, kui keegi teine.



5. Hunt




Hunt sümboliseerib umbusku. Kui sa nägid esimesena hunti, siis ilmselt on sul raskusi teiste usaldamisega. Sa oled alati umbusklik, ettevaatlik ja vajad palju aega, enne kui hakkad kedagi usaldama. Sul on vähe häid sõpru aga vähemalt on need inimesed kõik väga head sõbrad, kellele sa kindel olla võid. Sa oled väga tark ja ettenägelik, sa näed elus palju ette.


6. Palvetajaritsikas



Kui sa nägid palvetajaritsikat esimesena, siis tähendab see seda, et sa oled tagasihoidlik ja introvertne inimene. Üksindus ei ole sinu jaoks hirmutav, vastupidi, sa vajad seda aega, et end jälle hästi tunda. Suure rahvamassi seas tunned sa end halvasti ja isegi teiste inimestega suhtlemine tekitab sinus sageli raskusi. Sinu headus ja lahkus on teiste seas aga hästi kõrgelt hinnatud.

Kommentaare ei ole