{ads}

HIDE

Viimased

latest

Millisel nädalapäeval sina sündinud oled ja mida see sinu isiksuse kohta ütleb?

Kõik päevad on erinevad. Mõnikord eelistatakse teisipäeva või neljapäeva, teinekord reedet või pühapäeva. Igal päeval on oma energia j...


Kõik päevad on erinevad. Mõnikord eelistatakse teisipäeva või neljapäeva, teinekord reedet või pühapäeva. Igal päeval on oma energia ja seda erinevatel põhjustel. Astroloogid on veendunud, et ka inimese sündimise päeval on otsene seos tema isiksusega.



ESMASPÄEV (Kuu)

Kui sa oled sündinud esmaspäeval, siis üks on kindel - sa oskad üllatada ja sinuga ei ole kunagi miski kindel. Sul on üks väga hea omadus: sa kohaned ruttu igas olukorras. Sa kohaned muutustega. Ja muutused ei hirmuta sind. Kõige tähtsamal kohal su elus on aga sinu pere, kelle heaoluks sa teed kõik.

TEISIPÄEV ( Marss)

Teisipäeval sündinud inimesed on tõelised energia- ja motivatsioonipommid. Nad inspireerivad ka teisi. Selline inimene ei lase sul masenduda vaid ulatab sulle käe ja motiveerib ka sind ennast edasi minema. Lähedased inimesed on talle väga tähtsad.


KOLMAPÄEV ( Merkuur)

Kolmapäeval sündinud on uudishimulikud ja teadmishimulised. Nad leiavad ruttu teistega ühise keele ja kohanevad kiiresti. Nad vajavad palju vabadust ja iseseisvust selleks, et tõeliselt õnnelikud olla.

NELJAPÄEV ( Jupiter)


Neljapäeval sündinud inimesed on rahulikud. Nad nakatavad oma rahuga ka teisi. Raske on sellist inimest endast välja ajada. Ta leiab alati kõiges midagi head ja katsub näha ka halbu olukordi paremas valguses. Ta tahab näha kõiges midagi positiivset ja olla õnnelik. Selline inimene muudab paljusid teisi õnnelikuks.

REEDE ( Veenus)

Reedel sündinud inimesed on täis üllatusi. Nende elegants ja loomulik võlu ei jää märkamata. Nad on tõelised lummajad ja südametemurdjad. Ja kindlasti hästi loomingulised. Ja rafineeritud. Tõelised pärlid.



LAUPÄEV ( Saturn)

Mis ei tapa, muudab tugevamaks. Kui sa oled sündinud laupäeval, siis tähendab see seda, et sa oled alati valmis raskustele vastu hakkama selleks, et oma eesmärki saavutada. Kui sa oled midagi pâehe võtnud, siis ei tagane sa mitte millegi ees. Sinuga koos pole mitte miski võimatu.

PÜHAPÄEV ( Päike)

Pühapäeval sündinud lõpetavad nädala valgusega. Nende deviisiks on : anda, anda ja veelkord anda. Nad hoolivad teistest inimestest tõesti ja annavad ilma arvet pidamata. Neil on kuldne süda ja nad on väga helded. Nad on tõelised päikesekiired, kes muudavad ka pilvise päeva ilusaks.
.

Kommentaare ei ole