{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: 10 tõde Neitsi kohta

1. Ta on kohusetundlik Kusjuures, ta ümbritseb end AINULT nende inimestega, kellel on samuti see omadus olemas. Vastutustundlikud...




1. Ta on kohusetundlik

Kusjuures, ta ümbritseb end AINULT nende inimestega, kellel on samuti see omadus olemas. Vastutustundlikud inimesed tekitavad temas põlgust. Kui ta on eksinud, siis ei tekita see talle mingit probleemi seda tunnistada ja viga parandada.

2. Ta on autentne


See on üks tõdedest, mis tema kohta käib ja mis meeldib tema lähedastele. Ta ei mängi kunagi kedagi teist ja ütleb alati välja selle, mis tal hingel on. Temaga on kõik alati must või valge.

3. Ta võib kergesti solvuda


On teemasid, millest on parem mitte temaga rääkida ja tema tuttavad teavad seda. Vastasel korral võib ta väga halvasti reageerida.


4. Ta on tegelikult väga romantiline


Isegi, kui igapäevaelus on ta pragmaatik, siis usub ta siiski tõelisesse armastusse ja üsna tihti kohtab ta ka teda kord oma elu jooksul.

5. Ta tahab, et viimane sõna jääks talle

Kui tal on õigus või kui ta arvab vähemalt seda, siis ei talu ta, kui talle vastu öeldakse. See on üks tema kohta käivatest tõdedest, ta tahab alati võita.

6. Tal on omad saladused


Muuseas ta on üks neist inimestest, keda sa pimesi usaldada võid, sest sinu saladusi ei räägi ta kunagi kellelegi. Ka iseendast ei räägi ta kunagi kõike.

7. Ta on üsna laisk

Töö pole alati see, mis teda köidab, talle meeldib lihtsalt olla, jalutada, veeta mõnusat aega sõpradega ja mitte mõtelda kohustustele



8. Ta võtab asju isiklikult

Kui sa ütled midagi halba tema kohta, siis võib see viia ta meelerahu mitmeks tunniks.

9. Ta on loomult muretseja

Ta võib teha suure asja mitte millestki ja ei oska rahuneda, kui midagi korrast ära on.

10. Ta kohaneb ruttu

See on üks tema tugevamatest külgedest, sest see muudab ta tõeliseks kameeleoniks.

Kommentaare ei ole