{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: 3 tähemärki, kelle jaoks oktoobrikuu tuleb aasta parim!

Paljude inimeste jaoks ei olnud september just parim kuu. Kooliaasta algus, sügisene stress, igapäevased kohustused, kiire elu j...

Paljude inimeste jaoks ei olnud september just parim kuu. Kooliaasta algus, sügisene stress, igapäevased kohustused, kiire elu ja palju muid sündmusi on jätnud oma jälje paljude meeleolule. Paljud loodavad paremat oktoobrikuult. Vähemalt kolme tähemärgi jaoks tuleb oktoobrikuu aasta parim!



SKORPION

Skorpion on salapärase hingeeluga, pealtnäha külm ja osavõtmatu. Tegelikult ei taha ta oma tundeid tervele ilmaelule näidata ja eelistab hoida oma mõtted ja emotsioonid ainult enda teada. Läbi heade ja halbade kogemuste on ta õppinud, et kõik inimesed ei soovi head ja parem on olla ettevaatlik, kui hiljem kahetseda. Ainult, et Skorpion kogub liiga palju umbusku oma hinge ja võib muutuda liiga suureks muretsejaks. Oktoobrikuu toob Skorpionile ühe väga hea uudise. Midagi väga head on sinu poole teel, kallis Skorpion! :)
 
 
 




KALJUKITS

Kaljukitsel ambitsioonist ja teotahtest puudu ei tule. Pole kedagi teist, kellele töö pakuks nii palju lõbu, kui Kaljukitsele. Töö on tema kirg ja elu. Kõik muu on teisejärguline. Tööd tehes unustab ta sageli vaba aja ja puhkuse. Ja mõtleb harva iseendale ja oma vajadustele. Igal juhul, Kaljukitse ootab midagi head ees oktoobris. Teenitud tasu vaeva nägemise eest, mida ta ei osanud oodata!



NEITSI

Neitsi muretseb liiga palju asjade pärast, mis seda isegi väärt ei ole. Ta tahab analüüsida ja organiseerida viimastki detaili oma elus. Talle ei meeldi sugugi üllatused. Oktoobrikuu aitab tal õnneks rahuneda, sest midagi väga head ja positiivset on tema poole teel, mis võimaldab tal lõpuks ometi elu nautida ja õnnelik olla.

Kommentaare ei ole