{ads}

HIDE

Viimased

latest

TEST: Vali üks lill ja vaata, mida see sinu kohta ütleb!

Lilled on nii aeda istutatuna kui ka aasal õitsevatena ikkagi midagi luuleliselt ilusat. Lillede lõhn, nende värv ja ilu on kütkestavad. I...

Lilled on nii aeda istutatuna kui ka aasal õitsevatena ikkagi midagi luuleliselt ilusat. Lillede lõhn, nende värv ja ilu on kütkestavad. Igale maitsele jätkub erinevaid värvitoone, lillede lõhn toob meelde ilusaid mälestusi eelmistest suvedest.


Läbi ajastute on peetud lilli tähtsaks, neid kingitakse kõikideks olulisteks tähtpäevadeks. Lilled on tihedalt seotud inimeste ja loodusega.

Vali üks lill ja vaata, milline sõnum tal sinu jaoks on!

1. AMARÜLLIS


Samamoodi, kui see kapriisne lillgi, tunned ka sina end õnnelikuna ainult pidude ja tähtpäevade ajal. Muuseas eriti hästi väljendub see enne jõule, mida lähemale aasta lõpule, seda paremini sa ennast tunned. Sa tahad olla ümbritsetud nende inimestega, kellest sa hoolid ja keda sa kalliks pead. Sind imetletakse ja sinust peetakse lugu aga sa ei ole sellepärast uhke. Ja seda näitab ka lill, mille sa valisid. Sest amarüllis on reserveeritud ja tagasihoidlik, ka sina oled selline. Ja see just rõhutabki sinu võlu.

2. LIILIAÕIS

See, et sa valisid liiliaõie viitab sellele, et sa oled entusiastlik, elurõõmus ja loominguline. Sind ümbritseb positiivne aura, mille tõttu sul on palju sõpru ja suur tutvusringkond. Sa oled teiste jaoks inspiratsiooniallikaks. Su ilu on puhas ja delikaatne nagu sinu hingki, sinust õhkub rahu ja meelekindlust igas olukorras.




3. ROOS

Sinu ilu on kardetav, sinu võlu ei jää märkamatuks mitte kellelegi. Sa ei talu kurjust, valet ja halba. Selliste inimestega kohtudes võid sa olla vägagi terav. Nii nagu roosil on okkad, on ka sinul oma head ja halvad küljed. Sa ei usalda inimesi kergesti ega lase kedagi enda lähedale enne, kui ta pole sinu usalduse välja teeninud.

4. MUST ROOS

Su ilus on ebaharilik, sa oled müstiline ja väga külgetõmbava välimusega. Sa mõjud lummavalt ja raske on sulle ei öelda. Sa paistad alati silma teiste seast. Sa oled ainulaadne, sa kutsud esile imetlust ja austust. Ametialaselt toob see sulle kaasa palju edu. Sa oled sündinud juhiks.





5. TULP

Sa oled väga tundlik, tihti on sul raske oma emotsioonidega toime tulla. Ometi oled sa teistele oluline just oma tundliku loomuse pärast. Sa oled kuldse südamega inimene, hea eeskuju kõikidele teistele. Sa oled heatahtlik ja õrn. Oma kallimale oled sa truu ja teed kõik, et teda õnnelikuks teha. Võib minna natuke aega enne, kui sa end kellegagi seod.

6. ORHIDEE

Sa saad hakkama igas olukorras. Sa paistad silma oma uhke loomuse ja otsusekindlusega, mille tõttu sa oled ära teeninud teiste imetluse. Tänu nendele iseloomuomadustele suudad sa oma eesmärgid saavutada ja viia lõpule kõik projektid. Sa ei anna kunagi alla. Sa oled väärtuslik sõber, kes oskab alati head nõu anda.

Kommentaare ei ole