{ads}

HIDE

Viimased

latest

TEST: Mitut hobust sina pildil näed?

Pildi vaatamine on nägemine, teadmine ja järeldamine sellest, mis on nähtav. Ja selleks on oluline pilti vaadata ja sellest aru saada...

Pildi vaatamine on nägemine, teadmine ja järeldamine sellest, mis on nähtav. Ja selleks on oluline pilti vaadata ja sellest aru saada, enamik inimesi aga heidab lihtsalt pilgu peale. See, kuidas sina pilti näed, võib öelda palju sinu isiksuse kohta.


Vaatlustestid on head vahendid, mis võimaldavad psühholoogilist hinnangut anda. Vaatlustest võib samuti aidata sul iseennast paremini mõista. Vaata allolevat pilti mõne hetke jooksul. Kui palju hobuseid sina pildil näed?

Kui sa näed ühte hobust.

Sul on üsna globaalne nägemus kõigest ja sa ei pööra alati tähelepanu detailidele. Sa võtad otsuseid ruttu vastu ilma seejuures kaua mõtlemata ent sellegipoolest saadab sind alati edu. Sind hinnatakse su tarkuse pärast ja ettenägelikkuse poolest. Ära aga unusta, et see ei ole alati kõige parem vahend, sest teinekord võid sa kahe silma vahele jätta mõne pisikese, ent väga olulise detaili mis sulle saatuslikuks saada võib. Sa pead muutma natukene oma maailmavaadet.





Kui sa näed 5 - 10 hobust pildil

Sinus on natuke perfektsionismi. Sa ei võta ühtegi otsust kergemeelselt vastu, sa kaalud kõik enne korralikult läbi. Aga isegi, kui sa oled ratsionaalne ja mõistlik ning suudad oma eesmärgid ellu viia, need meetodid, mida sa seejuures kasutad, ei kanna alati oma vilju. Sa pead õppima viima lõpule kõik alustatud tööd.

Kui sa näed pildil 11 ja rohkem hobust

Sina oled perfektsionist ise. Sa oled ettenägelik ja märkad ka kõige väiksemaid detaile, mida teised ei näe ja see tuleb sulle ametialaselt kasuks. Teised võivad alati sinu ja su ettenägelikkusele loota, sa ei jäta midagi juhuse hooleks. Ent ära unusta, et liigne perfektsionism ei tule sulle kasuks. Sest sa otsid alati nõrka kohta ja viga sealt, kus seda ei ole. Sa ei ole kunagi rahul ja tahad alati rohkem, sest sa oled otsustanud olla parim.


Kommentaare ei ole