{ads}

HIDE

Viimased

latest

Miks teine armastus on parem, kui esimene

Öeldakse, et esimene armastus ei unune kunagi. See on noorpõlve armastus, esimene südame puudutus, esimene suur tunne. Sageli aga teine on ...

Öeldakse, et esimene armastus ei unune kunagi. See on noorpõlve armastus, esimene südame puudutus, esimene suur tunne. Sageli aga teine on see, mis jääb kogu eluks. Sest ka teine armastus võib olla ilus ja paremgi veel, kui esimene.


Armastus on tunne, mis seob sind teise inimesega. Kõigepealt te kohtute ja ei tunnegi üksteist veel. Möödub aeg ja sa mõtled tema peale aina rohkem ja rohkem. Ühel hetkel sa ei tea enam, kuidas ilma temata elata. Sa ei kujuta enam oma elu ilma armastatud inimeseta ette. Igaüks armastab omal moel. On neid, kes ka armastades jäävad ratsionaalseteks ja ei kaota külma pead, on neid, kes lasevad tunnetel üle pea kasvada kuni nad ennast üldse enam ei kontrolli.

Esimene armastus on see, mis äratab tunded, millest sa teadlik ei olnud. Ja mis erinevad kõikidest teistest tunnetest. See armastus avab ka su silmad ja näitab, et kõik ei ole must ja valge. Ja elu ei saa vaadata ainult läbi roosade prillide. Sa näed, et inimesed muutuvad ajaga. Sa õpid tundma, et igaühes on head ja halba.

Üldiselt usutakse, et inimene armastab kolm korda elus. Kuidas ka ei ole, on mitmeid põhjused, mille pärast tasuks uskuda, et teine armastus võib olla palju parem, kui esimene.

1. Sa väärtustad end rohkem

Eelmine suhe on sind pannud mõistma, millist inimest sa tegelikult väärid. Kui su eks jättis sind maha, pettis sind või olid sa lihtsalt temas pettunud - nüüd sa tead, millist elukaaslast sa enese kõrvale tahad ja millist elu sa väärid.

2. See on palsam hingele

Teine armastus tuleb tihti su ellu nagu valgus tunneli otsast, kui sa seda oodatagi ei osanud. Ta aitab sul uuesti püsti tõusta, soojendab su hinge, taastab su usu armastusse.

3. Sa oled oma vigades õppinud

Sul on olnud aega analüüsida kõiki vigu, mida sa oled teinud minevikus. Nüüd oled sa valmis uut lehte keerama ja alustama puhtalt lehelt.

4. See annab jõudu

Selleks, et oma elu uuesti alustada, peab olema väga tugev. Kahe inimese lahutus pole kunagi kerge. Ja usalduse taastamine seda enam veel. Teine armastus tõestab sulle, et sa oled palju tugevam, kui sa seda arvasid.

5. Sa pingutad palju rohkem.

Sest sa ei taha, et vanad vead korduksid. Nüüd sa tead paremini, mida teha ja mida tegemata jätta.

6. Sa oled palju kannatlikum

Elu on sulle õpetanud kannatlikkust ja sa kasutad seda rohkem, et teie suhe toimiks.

Kommentaare ei ole