{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kollase Sea aasta - mida ta enesega kaasa toob?

5. veebruaril 2019 algab Hiina uus aasta, Kollase Maa Sea aasta. Hea uudis on aga see, et Sea aasta on väga soosiv kõikidele Hiina sodiaagim...

5. veebruaril 2019 algab Hiina uus aasta, Kollase Maa Sea aasta. Hea uudis on aga see, et Sea aasta on väga soosiv kõikidele Hiina sodiaagimärkidele.


Hiina legendi jutustab, et kord kutsus imperaator Jade (mõne teise legendi järgi on selleks Buddha ise) kõik loomad kokku. Kõige esimesena saabus rott, siis härg, tema järel tiiger. Kuni kõige viimasena jõudis kohale siga. Ometigi on see viimaseks jäänu see, kes sümboliseerib head edu ja jõukust. Tema juures on olemas teiste Hiina sodiaagimärkide kõige paremad omadused.

Siga on sodiaagi 12-ndal kohal ja sulgeb enese järel 12-aastase perioodi. Sea aasta toob enesega kaasa enesetäiendamuist, mille jooksul kõik kõrvale lükatud projektid saavad lõpetatud. On kätte jõudnud aeg teha eelmiste aastate kokkuvõte. Uute pikaajaliste projektidega alustamega on parem oodata järgmise aastani.

Hiina astroloogide järgi toob see aasta kaasa palju head: rikkust, jõukust, õnne - kõike tuleb küllaga! Rahaseis paraneb ja seltskondlikul elul on suur rõhk. Ettevaatlik tuleb siiski olla liigsete kulutamistega, sest Maa Siga annab raha ainult neile, kes seda targalt ja mõistlikult kulutada oskavad ning raha ka mustadeks päevadeks kõrvale panevad.

Periood on ideaalne pere suurendamiseks, omavaheline läbisaamine peaks olema väga hea ja õnnelik. Kohalike uskumuste järgi laps, kes sünnib Sea aastal, elab rahaliselt kindlustatult ja hästi. Aasta on soodus kõigile, kes otsivad armastust, kes kaaluvad ühist kooselu ja lapse saamist. Teie õnn on garanteeritud Sea aasta poolt. Sea entusiasm võib aga enesega kaasa tuua ka kergluse südameasjades, mis tähendab, et sellel aastal leitud õnnelikul armastusel pole võib-olla pikka tulevikku.

Üldiselt on inimesed sellel aastal palju heatahtlikumad, kaastundlikumad ja paremad teiste inimeste vastu. Inimeste omavahelised suhted on palju positiivsemad ja siiramad. Tähtis on olla kannatlik ja rahulik. Palju rõhku pannakse omavahelistele koosolemistele ja üritustega lähedastega. Maa Siga annab ka julgust lõpetada ära suhted, mis kuhugi ei vii ja teevad haiget. Aeg on soodus selleks, et hakata tegelema heategevusega, Maa Siga tasub heldelt kõigile, kes seda nõuannet järgivad ja ulatavad käe abivajajatele.

Mis puutub eraelusse, siis Maa Siga julgustab meid järgima oma südant ja oma salajasemaid soove, jätkata eelmistel aastatel alustatud õnne otsingute ja enese vaimse arengu otsimistega.

Hea aasta on see ka tervise eest hoolitsemiseks. Sea aasta aitab maha jätta suitsetamist, alustada spordi tegemisega ja tasakaalustada toidulauda. Maa Siga toob enesega kaasa distsipliini ja otsusekindlust. Maa Siga aga armastab siiski palju süüa, olgem siis ettevaatlikum, et mitte liigselt maiustada 2019. aastal.

Professionaalsel pinnal tuleb edu ainult läbi diplomaatia, headuse ja pühendumuse. Aasta tuleb töökas ja nõuab palju, laiskusel ja tegevusetusel pole siin kohta. Ole ettevaatlik raiskamise ja liigsete kulutustega. Maa Siga on ainult nendega hea, kes näitavad välja tarkust ja vastutustunnet.. Kõige paremini õitsevad firmad, kes hoolitsevad oma töötajate palga ja heaolu eest.

Sea aasta toob enesega kaasa uuendusi ja muutusi: uus valitsus, uued reformid, uued rahvusvahelised inimsuhted. Ühiskondlik teadvus leiab oma õige väärtuse, kasvab tolerants ja siirus. Kõik püüdlevad parema maailma suunas. Maa Siga on rahu tooja, mitmed lepingud sõlmitakse selle suunas.

Hea Maa Sea aastat! 

Kommentaare ei ole