{ads}

HIDE

Viimased

latest

Aasta suurim superkuu särab taevas veebruaris ja ajab su elust minema kõik halva!

19. veebruaril on aeg maha jätta kõik halb ja laadida end täis kuuenergiaga. Veebruaris aset leidev täiskuu on kolme täiskuu seeriast teine,...

19. veebruaril on aeg maha jätta kõik halb ja laadida end täis kuuenergiaga.

Veebruaris aset leidev täiskuu on kolme täiskuu seeriast teine, esimene leidis aset 21. jaanuar, teine 19. veebruar ja kolmas 21. märts 2019. Veebruari superkuu on aga suurim juba sellepärast, et ta asub perigees, see tähendab Maa massikeskmele kõige lähemal. Lisaks sellele saadab teda Regulus (mida samuti kutsutakse Alpha Leoniseks) - Lõvi tähtkuju kõige säravam täht, mis tagab meile tähtedest särava taeva!

Superkuu termini leiutas astroloog Richard Nolle 1976. aastal ja tähendab see aega, mil täiskuu faas leiab aset hetkel, kui kuu on maa orbiidile kõige lähemal ehk siis teisisõnu perigees. See nähtus leiab aset harva ja see tähendab, et kuu ja maa keskmed asetsevad mõlemad 361 740 km teineteisest. Ja selle tõttu kuu, mis on oma perigees on 25% säravam.

Täiskuu nimi

Aegade algusest saadik on inimene andnud täiskuule mitmeid nimesid. Vanadel aegadel anti kuule nimesid kuude kaupa, et suuta aastaaegu jälgida. Euroopa ja ameerika indiaanlased inspireerisid end aastaaegadest ja kutsusid veebruari täiskuud Lumekuuks. Teiste kuu nimede seast on tuntud Näljakuu, Tormikuu ja Voorusekuu.

Kui Lumekuu end näitab, on sinu saatus su enese kätes...

Veebruaris aset leidev täiskuu asub Neitsi tähtkujus ja on igati sobiv selleks, et võtta oma elu juhtimine enese kätte ja vabastada end halvast energiast, mis sind ümbritseb. Kasuta seda hetke, et vaadata oma otsused üle ja katkestada suhted nendega, kes sind õnnetuks teevad ja panevad sind end halvasti tundma. Sa väärid seda.

Ees on oodata ka seiklusi. Reguluse tähe ilmumine koos Marsi ja Uraaniga võib kaasa tuua mässumeelset käitumis, mis sind ärritada võivad. Mõlemad planeedid on energia ja entusiasmi sünonüümid, seega ole valmis seiklusteks, mis sind ootavad.

Elu ei ole rahulikult voolav jõgi ja seda parem. Nagu on öelnud Paulo Coelho: Kui sa arvad, et seiklused on igavad, siis proovi rutiini. See on tappev.

Lumekuu ei peta sind, võta oma saatus iseenda kätesse.


Kommentaare ei ole