{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: Jäär, kes ta õieti on?

Jäär on esimene sodiaagimärk. Jäärad on sündinud 21. märtsi ja 20. aprilli vahel, nad on kirglikud, tugeva iseloomuga, paljude heade ...

Jäär on esimene sodiaagimärk. Jäärad on sündinud 21. märtsi ja 20. aprilli vahel, nad on kirglikud, tugeva iseloomuga, paljude heade omadustega ja jäärapäise jonnakusega.

Jäär on julge.

Tõenäoliselt on see nende kõige silmatorkavam iseloomujoon. Tal jätkub julgust igas valdkonnast. Professionaalsel alal ei kõhkle ta riski peale minemast ja initsiatiivi võtmast. Ta läheb kõige peale välja. Ja just sellepärast, et ta ei oota teistelt käske vaid tegutseb ja mõtleb ise, teeb ta ruttu karjääri. Eraelus on ta samuti võimeline kõigeks nende pärast, keda ta armastab.

Jäär on äkiline ja vihastab ruttu.

Jäär on otsekohene ja impulsiivne, ta kaotab ruttu kontrolli oma tunnete üle. Tema vihahood on hirmsad. Kui ta on halvas tujus on parem talle mitte midagi öelda, mis teda ärritada võiks. Ometi peaks Jäär õppima kannatlikkust ja seda, et headusega saab palju rohkem asju korda ajada. Et oma kannatamatut iseloomu ohjeldada peaks Jäär tegelema palju spordiga.
 
 
 


Jäär on iseseisev.

Isegi, kui ta on väga sotsiaalsel ja tavaliselt on tal palju sõpru, on ta oma südames kass, kes kõnnib omapead. Iseseisev ja iseteadlik. Ta on vallutaja, kes seab endale eesmärke ega lase mitte kellelgi oma teele takistusi seada. Aga ta võiks õppida, et sageli usaldusväärsed inimesed on need, kes aitavad projekte kiiremini ellu viia.

Jäär on otsekohene.

Jäär ei talu silmakirjalikkust ja ümbritseb end alati nende inimestega, keda ta tõesti hindab. Ta ei kasuta ära teiste ühiskondlikku taset, rikkust või headust. Jäär oskab endale sõpru ja tuttavaid valida, kui sa oled nende seas, siis tea, et ta sind tõesti hindab.

Kommentaare ei ole