{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ära tee oma mehe eest kõik ära, ta ei ole sinu laps, vaid mees

  Kas sulle tundub vahest, et sa teed liiga palju teie suhtes? Ja et su mees ei pinguta piisavalt ja laseb sul rahumeeli kõ...

 
Kas sulle tundub vahest, et sa teed liiga palju teie suhtes? Ja et su mees ei pinguta piisavalt ja laseb sul rahumeeli kõik teha nagu oleksid sa tema ema?

1. Sõnad ja ilusad lubadused.

Ta oskab hästi rääkida, kas pole? Ja iga kord suudab ta sind veenda, miks asjad nii on nagu nad on jne. Ja tema on elu hammasrataste vahele jäänud. Ja tal oli raske lapsepõlv. Ja koolis läks kõik halvasti, sellepärast ta keskkooli kunagi ei lõpetanudki... Aga ta räägib nii hästi, ta teab kuidas naistega ümber käia ja sa unustad kõik. Tegelikult ei taha sa ju üksi ka olla, ega ju?

2. Sa annad talle raha.

Ta sõltub sinust, ta ei ole iseseisev ja sa annad talle pidevalt raha. Aga sa ei tohi seda nii jätta, ta peab endale töökoha leidma, sest tõeline mees ei sõltu oma naisest.
 
 
 
 


3. Ta arvab, et need töökohad, mida talle pakutakse, pole piisavalt head tema jaoks.

Ja sellepärast ta ei lähegi tööle. Sest ta peab end targemaks. Ja paremaks. Aga tegelikult võib selle taga olla lihtsalt laiskus ja soov senist elu rahulikult jätkata.

4. Sina teed kõik.

Sa oled iseseisev ja võtad kõik otsused vastu aga vahel sooviksid sa siiski, et su elukaaslane samuti sekkuks. Sest otsuseid võetakse vastu kahekesi. Kui ta aga mitte midagi ei tee ja laseb sul kõik otsustada, siis pole see sellepärast, et ta sind rohkem hindab vaid ta ei taha enda peale liigseid kohustusi ja vastutustunnet võtta.

5. Kõik kohustused ajavad teda närvi.

Kui sa tal midagi teha palud, siis hakkab ta vabandusi leidma ja ärritub, sest ta pole harjunud midagi tegema. Talle meeldib, kui teised teevad kõik tema eest. Ta hiilib kõrvale kõikide kohustuste eest, sest see ei käi tema eluviisiga kokku.

6. Ta süüdistab sind iga kord.

Tülid ja erimeelsused on osa suhtest, kui aga su kaaslane peaks sind alandama selleks, et ennast paremini tunda, pole see hea märk. Kui mees sind armastab, ei hakka ta sind alandama ja solvama.
 
 
 
 


7. Ta ei korista.

Ta ei korista ega pane pesumasinat tööle. Ega pesu kuivama. Ära tee kõike tema eest ära, sa ei ole ta ema.

8. Ta lükkab kõik homse peale.

Aeg-ajalt teeme me seda kõik. Kui see aga on süstemaatiline, siis tuleb asjad selgeks rääkida.

9. Sa leiad talle alati vabandusi.

Ta unustab sinu sünnipäeva, ei ilmu kokkulepitud õhtusöögile sõpradega... Sina aga leiad talle alati vabandusi. Isegi, kui see teeb sulle haiget.

Ava oma silmad ja võta midagi ette.

Kommentaare ei ole