{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: loe, millised tähemärgid soovivad 2018. aastal oma eksiga ära leppida!

M õnikord pole vaja palju, et kunagised tunded taas lõkkele löövad. Tihti peale kahe inimese lahku minekut jääb valutavasse südamesse kahets...

Mõnikord pole vaja palju, et kunagised tunded taas lõkkele löövad.

Tihti peale kahe inimese lahku minekut jääb valutavasse südamesse kahetsus ja igatsus, mis ajaga ainult natuke vaibub. 

Kui sa ikka veel oma eksi peale mõtled, siis sellel aastal on tähed sinu poolt ja teevad kõik, et teie teed veel kord ristuda võiksid.

Neptuuni mõjul ja Veenuse liikumise tagajärjel mõtlevad mõned tähemärgid suurema kahetsusega oma eksi peale.

Millised on need tähemärgid, kellel tekib soov sellel aastal oma eksiga ära leppida?

1. Neitsi 

Sa oled oma elus pettunud. Sa igatsed püsisuhte järgi, tegelikult oled sa koguaeg stabiilsust oma elus otsinud ja vajad seda.  Sa igatsed kadunud aegu ja tahad tagasi seda, mille sa kord kaotasid.

2. Kalad

Veenus mõjutab sinu tähemärki ja näitab sulle, et kõik on võimalik sellele, kes laseb oma südamel end juhatada. Kui sa oma eksi peale mõtled ja tema järgi igatsed, siis tee esimene samm!

3. Kaksikud

Sellel aastal otsustad sa mitte oma hirme ja kahtlusi kuulata ja astud esimese sammu selle inimese suunas, kelle poole su süda sind juhib. Kui sa ikka veel oma eksi peale mõtled, siis on just praegu õige hetk kätte jõudnud, et teda uuesti näha.

Vaata ka:  Mida sa pidid tegema horoskoobi järgi 2016 ja 2017 aastal ja mida sa pead tegema sellel aastal.

4. Ambur

Sellel aastal mõtled sa rohkem oma tunnete peale ja sul võib tekkida soov oma eksi näha. Võib juhtuda, et teil mõlemal tekib see soov...







Kommentaare ei ole