{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida sa teadma pead, kui sa armastad Lõvi tähtkujus sündinud inimest.

K una Lõvid on tulemärgid, on nad armastuses väga kirglikud. Kui sa armastad Lõvi tähtkujus sündinud inimest, järgi allolevaid nõuandeid. Lõ...

Kuna Lõvid on tulemärgid, on nad armastuses väga kirglikud. Kui sa armastad Lõvi tähtkujus sündinud inimest, järgi allolevaid nõuandeid.

Lõvi on lojaalne ja siiras, ta oskab hinnata võimu ja edu nii eraelus, kui ametipinnal. Tal on kalduvus tihti liigsele autoritaarsusele.

Lõvi on võitleja, ta tahab edu saavutada. Ta ei talu läbikukkumist. Ta armastab jätta oma jälje igale poole, mida ta puudutab. Talle meeldib täiuslikkus ja ta on veendunud, et ainult tema ise suudab seda saavutada.

Lase oma Lõvil oma sõna sekka öelda ja oma arvamust avaldada.

Lõvil on alati oma arvamus kõige üle. Ja sa võid kindel olla, et ta alati tõtt räägib. Talle ei meeldi keerutamine. Ainult vaata, et sa ei solvu tema avameelsuse pärast.

Lõvi tahab kõike ise teha.

Ja ta teebki ehkki see nõuab temalt ränka hinda. Talle meeldib oma arvamust avaldada, oma muljeid jagada ja teisi käsutada.  Ta otsib tunnustust. Tihti katsub ta oma arvamust ja nägemust asjadest teistele peale suruda.

Armastuses on Lõvi üks kirglikematest tähemärkidest.

Ta otsib endale hingesõpra ainult iseendale. Armastus võrdub tema jaoks lepinguga, mis kehtib igavesti. Tea samuti, et Lõvi ärritub tihti ja võib end punaseks vihastada. Tema tujumuutused ei kesta õnneks liiga kaua aga tema tuline loomus võib elu rikkuda. Parem on teda kohe hästi tundma õppida.

Jäta oma Lõvile võimalus olla egoist.

Mõned Lõvid teavad, kui suurt muljet nad teistele avaldavad, teised jälle pole sellest teadlikud. Mõnikord käitub Lõvi nagu oleks ta maailmanaba aga kes võib talle seda ette heite? Sina ju tead, kui suurepärase inimesega tegu on ja sa oled valmis tema heaks kõik tegema, kas pole?

Ära unusta, et ta vajab palju tähelepanu.

Üldiselt Lõvi armastab kiitust ja komplimente, oma südames vajab ta aga oma kaaslase armastust ja tähelepanu. Oma armastatud kiidusõnad on talle kõigest tähtsamad.

Lase tal end kaitsta.

Lõvi on väga truu ja uhke loomuga. Kui ta sinu valis, siis tahab ta sinuga olla ja mitte kellegi teisega. Ta ei vali enda kõrvale kedagi juhuslikult niisama.

Ära ole armukade!

Lõvi on oma loomult karismaatiline ja võluv ning ta armastab teiste tähelepanu. Paljudele meeldiks, kui su Lõvike oleks vallaline. Lase teistel oma Lõviga flirtida ja särada tal rambivalguses, ta armastab sind ainult rohkem.

Kommentaare ei ole