{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: Miks Veevalajast saaks ideaalne partner?

V eevalaja paistab teiste seast silma sellega, et teda ei huvita teiste arvamus sugugi. Ta on iseteadev, oma arvamuste ja printsiipidega...

Veevalaja paistab teiste seast silma sellega, et teda ei huvita teiste arvamus sugugi. Ta on iseteadev,
oma arvamuste ja printsiipidega, keda teiste arvamus sugugi ei huvita. Veevalaja on revolutsionäär, ta on parim kaaslane. Isegi, kui temast on tihti raske aru saada, jääb ta sulle truuks. Tema intelligentsust imetled sa kogu elu.

1. Veevalaja on meeletult tark.

Tema teadmistejanu ei kustu kunagi, ta õpib kogu elu ja sellepärast teabki ta kõigest kõike. Tal on lisaks sellele suur kujutlusvõime, ta on väga hea ja huvitav vestluskaaslane, kellega sul kunagi igav ei hakka. Kui ta millegist jutustama hakkab, siis on raske teda peatada. Kui sa teda oma vanematele ja sõpradele tutvustad, teab ta täpselt, mida öelda ja kuidas end üleval pidada. Ta meeldib kõigile! Veevalaja suudab kõigiga hästi läbi saada.

2. Ta väldib konflikte ja vaidlusi.

Ta eelistab teistega rahumeelselt läbi saada. Ta ei hakka oma aega rumalatele vaidlustele raiskama. Kui sa elad Veevalajaga, võid sa kindel olla, et igasugused tülid jäävad ära, ta teeb kõik selle nimel.

3. Ta on uhke ja iseseisev.

Kõik inimesed vajavad oma ellu vähemalt ühte Veevalajat aga Veevalaja ei vaja oma ellu mitte kedagi. Ta saab ise suurepäraselt hakkama. Ta on väga iseseisev igas valdkonnas.

Veevalaja ei sõltu kunagi kellegist teisest ja vajab palju vabadust. Vaata, et sa tema vabadust ei piira ja ära karda tal minna lasta, ta ei kuritarvita sinu usaldust.

4. Ta on praktilise meelega.

Ta ei hakka sulle lubama kuud alla tuua, kui sa vajad aga praktilist ja ratsionaalset nõu, siis on ta sinu jaoks olemas. Tema kõrval on su rahaasjad alati korras ja elu hästi organiseeritud. Tema head ja praktilised nõuanded ei unune sul kunagi.

5. Ta oskab sind maha rahustada.

Veevalaja on ideaalne kaaslane kõigile neile, kes kannatavad liigse muretsemise all. Kui sa vajad kindlat partnerit, kellele toetuda igal ajal, siis Veevalaja on sulle parim valik. Ta teab alati, mida öelda.

Sa ei pea teda paluma, et ta sind ära kuulaks ja sinu jaoks aega leiaks, ta tunneb inimesi piisavalt hästi selleks, et olla sinu jaoks olemas.


Kommentaare ei ole