{ads}

HIDE

Viimased

latest

8 põhjust, miks Skorpionid on sodiaagi parimad armastajad.

K ui sa piisavalt ettevaatlik ei ole, võib sinu Skorpionist armsam sind oma armastusega elusalt põletada. 1. Skorpion on väga kirglik. Ta on...

Kui sa piisavalt ettevaatlik ei ole, võib sinu Skorpionist armsam sind oma armastusega elusalt põletada.

1. Skorpion on väga kirglik.

Ta on intensiivse loomuga. Kui su kallim on sündinud Skorpioni tähtkujus, oled sa ilmselt juba tähele pannud tema kirglikku loomust. Tema armastus on tuline nii emotsionaalsel, kui füüsilisel pinnal.

2. Ta armastab sügavaid jutuajamisi.

Skorpion on andekas ja tark. Teda huvitavad sügavad vestlused. Ta ei hakka oma aega veetma ilmast rääkimisega, ta vajab vaimsel plaanil rikastavaid jutuajamisi. Ta esitab sulle tuhat küsimust sinu elu kohta,  huvitudes sinust tõeliselt ja leides sinuga kohe ühise keele.

3. Ta on tark ja julge. 

Skorpion ei karda midagi ja saab üle igast takistusest.  Raskused muudavad ta vaid tugevamaks ja ohtlikumaks. Paljud imetlevad ta julgust ja iseseisvust. Ta saab alati ise hakkama.

4. Ta on salapärane, teda ei ole lihtne mõista.

Sul on raske teda mõista. Ta hoiab oma tundeid iseendale ja näitab neid sulle ainult siis, kui sa oled ta usalduse võitnud. Sul on vaja natuke aega, et ta ennast sulle  oma tõelises valguses näitaks. Paljudele see salapära meeldib.

5. Ta on lojaalne.

Skorpion ei hülga sind kunagi ja kui ta sind kord valinud on, siis on see kogu eluks. Sa oled võitnud tema tingimusteta armastuse ja pühendumuse. Ta valis sind ühel põhjusel ja usu või mitte aga Skorpion on üks valivamaid tähemärke. Ta ei usalda kõiki ja kui sa oled tema usalduse võitnud, siis on sul, mille üle uhke olla.

6. Ta on väga emotsionaalne.

Skorpion hoiab niikaua iseendas kõike, kuni ta plahvatab. Ta on veemärk ja tema tunded on väga sügavad.

7. Ta on valiv oma kaaslase suhtes.

Skorpionil on suured nõudmised ja ootused, ta ei vali enda kõrvale ükskõik keda. Kui ta sind armastab, tähendab see seda, et ta  oled tema silmis täiuslik. Ta on iseendast väga kõrgel arvamusel ja tal on kalduvus egoismile aga seda ainult selle tõttu, et ta soovib, et teised ta väärtust näeksid.

8. Ta on iseseisev.

Skorpion ei küsi sinult mitte kunagi midagi, sest ta on iseseisev. Ta tahab ise hakkama saada. 








Kommentaare ei ole