{ads}

HIDE

Viimased

latest

Test: Mida sina pildil näed?

M is on optiline illusioon? Optilisest illusioonist võib rääkida, kui silmad näevad teistsugust informatsiooni ja saadavad selle info ajule,...

Mis on optiline illusioon? Optilisest illusioonist võib rääkida, kui silmad näevad teistsugust informatsiooni ja saadavad selle info ajule, mis ei suuda seda infot korralikult töödelda. Sellepärast tekib meil mulje, et me näeme pildil midagi muud, kui see, mis on meie silmade ees erinevate vormide, mõõtude ja kujudega.

Need erinevad tõlgendused on tingitud mitmetest teguritest nagu aju naturaalne katse leida üles tuttavat pilti, mis on tingitud isiklikest kogemustest, sotsiaalsetest tabudest jne. Ja need tegurid võivad palju informatsiooni anda inimese isiksusest ja iseloomust

Testi tulemused.

Kui sa nägid esimesena küla (lindude, puude ja hüttidega):

See pilt on tugevalt seotud vabadusega. Kui sa nägid esimesena küla ja linnukesi, tähendab see, et sa oled üsna vabameelne, ainulaadne ja andekas. Oma lähedaste silmis oled sa huvitav inimene, kellega kõik tahavad koos olla. Sa oled hea sõber, sa tunned teiste emotsioone ja oled alati nõus teisi ära kuulama. Sa oled väga tugev inimene, sa tead täpselt, mida sa oma elust tahad ja oled võimeline kõigist takistustest üle saama. Ära kõhkle seda tegemast!

Kõik ei ole sinu juures ka ainult hea ja positiivne, su suur vabadusearmastus paneb sind tihti piire ületama. Tänu oma tugevale iseloomule tõmbad sa ka probleeme ligi. Kahjuks mitte kõik inimesed ei suuda tugevate inimeste iseloomu tunda ja nad tunnevad end tihti liiga üksi.

Kui sa nägid esimesena elevanti:

Kui sa nägid esimesena elevanti, siis näitab see, et sa tunned vajadust olla kaitstud. Sa vajad kedagi, kes sind katab, nii nagu elevant katab onnikesi pildil. Sul on praegu aeg, kus sul puudub enesekindlus ja sa muretsed liiga palju.

Sa oled hea inimene, aus, siiras ja lahke. Kahjuks on su elus hetkel rasked ajad ja su sisemine hääl julgustab sind edasi minema. Vabasta end kõigest sellest emotsionaalsest tolmust ja mustadest mõtetest, mis su hingerahu rikuvad. Ole loominguline, naerata, räägi oma sõpradega, armasta ja andesta. Iga kord, kui sa tunned, et sa muretsed liiga palju ja ei suuda edasi minna, meenuta endale seda elevanti. See aitab sul hingerahu tagasi leida ja oma hirmudest üle saada.

Kommentaare ei ole