{ads}

HIDE

Viimased

latest

Test. Vali üks uks kümnest.

M illeks valida nende uste vahel? Uste valik on sümboolse tähendusega. Sest kuhu me ka ei lähe, uksed on osa meie igapäevasest elust. Iga pä...

Milleks valida nende uste vahel?

Uste valik on sümboolse tähendusega. Sest kuhu me ka ei lähe, uksed on osa meie igapäevasest elust. Iga päev läheme me uksest välja ja sisse. Uksi on igal pool, uksed ümbritsevad meid, kaitsevad ja aitavad meil tunda end turvaliselt. Sellepärast uks, mida sa valid, võib sinu kohta nii mõndagi rääkida.

Uks nr.1

See uks on erksa värviga, varustatud suurte aknaruutudega, mis võimaldavad näha sisse ja välja. Kui sa valisid selle ukse, siis on sinuga tõenäoliselt hea ja lihtne suhelda. Sulle meeldivad pisidetailid, sulle meeldib väljas käia, avastada uusi paiku ja kultuure ning sa soovid alati teistele parimat.

Uks nr. 2

See musta värvi uks on väga lihtne uks. Inimesed, kes selle ukse valisid, hindavad lihtsust. Kõik hiilgav ja särav ei tõmba neid. Nad annavad endast parima, et oma eesmärke ellu viia.

Uks nr. 3

See oranži värvi uks koos uksesilmaga keskel ei jää märkamatuks. Kui sa valisid selle ukse, siis oled sa eriline inimene, kes armastab olla tähelepanu keskmes. Kõik inimesed, keda sa oma eluteel kohtad, on võlutud sinu isiksusest ja ei kõhkle seda sulle ütlemast. Sa oled andekas mitmes valdkonnast ja sa oled varustatud hea kunstimeelega. Kahjuks on sul aga tihti pea pilvedes ja su ootused võivad paista natuke kummalistena.

Uks nr. 4

See antiikne uks paistab silma mitme luku poolest. Ta iseloomustab inimest, kes armastab kunsti, muusikat, skulptuuri ja kirjandust. Inimestel, kes selle ukse valisid, on paradoksaalne isiksus. Nad on samal ajal heatahtlikud ja avatud ent ka kinnise iseloomuga ja tagasihoidlikud.

Uks nr. 5

See on üsna omapärase värviga uks, mida ilustab väike kaarjas aknaruut. Kui sa valisid selle ukse, siis paljastab see, et sa soovid olla hästi ümbritsetud. Sa ei põgene oma kohustuste eest ja armastad kõiki tegevusi, mis peegeldavad su loomingulist poolt. Valva sellest hoolimata, et sa ei lase oma tegevustel üle pea kasvada ja jää tähelepanelikuks selle vastu, mis sinu ümber toimub. Võta aega iseendajaoks ja tuleta endale meelde, et päev, mil sa otsustad teha mitte midagi, ei ole raisatud päev.

Uks nr. 6 

Kui sa valisid selle kuldsete nikerdustega ukse, oled sa ilmselt väga enesekindel inimene. Sa pöörad palju tähelepanu detailidele ja mitte ükski pisiasi ei jää sul kahe silma vahele. Sa pöörad erilist tähelepanu oma väljanägemisele ja viisile, millisena teised sind näevad. Aga oma südamepõhjas ei ole sa rahul oma eluga. Ja see pikapeale võib sind hävitada. Sa pead oma elu elama nagu sa ise seda tahad, ilma koguaeg muretsemata teiste arvamuse pärast, sest see on sinu elu ja mitte nende elu.

Uks nr. 7

See uks on väga lihtne valmistatud puidust ja värvitud valgeks, ilma eriliste detailideta. Ta on ka natuke kulunud altpoolt. Kui sulle see uks meeldib, siis oled sa ilmselt lihtne inimene, kes armastab minimalismi. Sinu jaoks on pere ja sõbrad väga olulised ja sa teed endast parima, et nende eest hoolt kanda. Sa oled inimene, kes pöörab palju tähelepanu tähendusrikastele asjadele ja kellel on vajadus tunda end turvaliselt.

Uks nr. 8

See keskel asetseva uksesilmaga uks on üsna tänapäevane. Valisid sa selle ukse? Siis oled sa tore inimene, lõbus, kelle seltskonda kõik hindavad. Tihti aga pole sa ise väga enesekindel ja kannatad ärevushäirete all. Sa ei ole väga hästi organiseeritud. Sa peaksid end rohkem armastama ja hindama oma häid omadusi, et paremini elada.

Uks nr. 9

Kui sa valisid selle rohelise ukse, mille link on tavapärasest suurem, siis oled sa ilmselt väga loogiline inimene, kes armastab lihtsaid asju elus. Sinu kõige köitvam iseloomujoon on sinu oskus probleeme lahendada. Sa oled rahul lihtsate asjadega.

Uks nr. 10

Kümnes uks paistab silma oma laiuse ja suuruse ning puiduvärvi poolest. Kui sa valisid selle ukse, siis oled sa ilmselt keegi, kes otsib stabiilsust ja püsivust elus. Sa armastad väikeseid asju, mida elu sulle pakkuda võib ja sa tead täpselt, mida sa oma elust saada tahad.


Kommentaare ei ole