{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mõtte abil on võimalik terveks saada.

T eaduslikult on tõestatud, et mõtte abil on võimalik end tervendada. Seda teavad kõik, et inimese vaim, hing või meel on inimese kontrollk...


Teaduslikult on tõestatud, et mõtte abil on võimalik end tervendada.

Seda teavad kõik, et inimese vaim, hing või meel on inimese kontrollkeskus, mis võtab vastu otsuseid, õpib uusi asju, tunneb emotsioone ja võib samuti tervendada keha. Selle abil võib hävitada kõik haigusetunnused.

Kui keegi kannatab raske haiguse all, hakkab ta kahtlema oma tuleviku väljavaadetes. Ta muudab oma plaane ja kogu ta elu hakkab keerlema ravivõimaluste ja ravimite ümber. Enamikul juhtumitest leiab see stsenaarium kinnitust, teistel juhtudel - inimeste juures, kes teavad, kuidas korralikult mõtelda, sujuvad asjad teist rada pidi.

See millest te ilmselt teadlik ei ole on see, et te võite end terveks ravida mõtte abil. See ei ole mingi müüt, sellel on kindel tõend, mis seda väidet kinnitab.

Imed ja teadus.

Tervenemist mõtte abil võiks kutsuda imeks. Teadus annab sellele nähtusele aga selgitusi.

Ühe hiljutise TED konverensti ajal  selgitas Lissa Rankin mõtte abil tervenemist. Selgub, et platseebo efektil on suur mõju sellele, kuidas me mõtleme ja tegutseme.

Testid ja tõde.

Pessimistide ja skeptikute veenmiseks peaks avaldama viimaste platseebo testide tulemused. Inimesed, kes kannatasid selliste haiguste all nagu aids, vähk ja südamehaigused - 3500 neist kogesid terapeudilist efekti, mille andis platseebo. Ja kui testid läbi olid saanud, olid haigused taganenud või täielikult kadunud.

1957. aastal ajakirjas Journal of Projective Techniques ilmunud artiklis kirjutati ühest mehest, kellel raviti vähki teatud ravimite abil. Peale ravimite manustamist oli vähk suurel määral taganenud. Mõni aeg hiljem mõistis ta, et ravimite mõju ei olnud päris hea ja et vähk hakkas uuesti kasvama. Talle kirjutati parem versioon samast ravimist, kasvaja kahanes taas ja kasvas seejärel kahekordseks.

Kahjuks uued tulemused selle ravimi kohta näitasid, et see ravim oli tegelikult ilma ainsagi mõjuta. Patsient suri järgmisel päeval. Tänu oma uskumustele oli ta mõte võtnud kontrolli enda kätte kogu keha üle parandades selle, mis ei töötanud nii, nagu vaja. Aga platseebo on ka tõestanud, et kahtlused, depressioon ja pettumus olid saanud võitu patsiendi eluisu üle.

Mida sa tegelikult teha võid?

Inimese vaim töötab peamiselt stressi ja lõdvestumise suhtega. Päeva jooksul kogeb inimene mitmeid erinevaid stressi täis momente, samal ajal kui lõdvestumine stimuleerib aju ja ravib stressi. Aga kui see on tasakaalust väljas võib see viia omakorda haigusteni või muuta inimest haigustele vastuvõtlikumaks. Üldiselt keha loomulikud kaitsemehhanismid ei tööta kõige paremini, kui aju on hõivatud teiste kohustustega.

Aju võib imesid kora saata. Mõtte abil võib haigusi ravida, niisamuti kui ka panna juukseid tagasi kasvama ja ravida muid ärritavaid probleeme.

Ümbritse end positiivsete inimestega ja olukordadega, see aitab sul alal hoida head tervist ja stimuleerida inimese kontrollkeskust - tema vaimu!

Kommentaare ei ole