{ads}

HIDE

Viimased

latest

10 viisi, kuidas su kass sulle oma armastust välja näitab

Isegi, kui su kass rääkida ei oska, otsib ta pidevalt võimalusi, kuidas sinuga suhelda ja sulle oma armastust välja näidata. Kahjuks ei oska...

Isegi, kui su kass rääkida ei oska, otsib ta pidevalt võimalusi, kuidas sinuga suhelda ja sulle oma armastust välja näidata.

Kahjuks ei oska me kassi mõtteid lugeda aga sellest hoolimata võid sa tundma õppida mõningaid märke kasside juures, mis ei peta.

Niisamuti, nagu ka koerad oskavad oma armastust ja kiindumust välja näidata, on ka kassidel oma viis, kuidas seda teha.

1. Ta sõtkub/masseerib sind käppadega.

Kui kass vajutab su põlvedele sõtkudes, siis ei tee ta seda selleks, et küüni teritada vaid selleks, et sulle oma kiindumust välja näidata.

Kui su kass end kerra tõmbab ja su süles sõtkuma hakkab samal ajal, kui sa teda silitad, siis on see sellepärast, et ta näitab sulle oma kiindumust välja ja see on tema moodus sulle öelda, et ta sind armastab. Kahjuks võib see ka haiget teha, sest mida õnnelikum ta on, seda sügavamale ta oma küüned surub.

Kõige lihtsam on panna sellisel puhul midagi enda ja kassi vahele, näiteks mõni tekk ja vältida nii, et ta sulle haiget teeks küüntega.

2. Ta toob sulle kingitusi.

Kassi jaoks on see suurim kiindumuse avaldus. Kui ta sulle kingitusi toob, tõestab ta, et ta sinust hoolib. Ta võib sulle tuua väikesi surnud loomi ja linde või siis mänguasju. Kassi loomus sõltub tema loomusest ja sellest, kas ta on toa- või õuekass.

Kass ei näe sind jahti pidamas ja usub, et sa sured nälga, ta muretseb sinu pärast ja toob sulle oma saagi. Täpselt nii nagu teevad kassiemad kassipoegadega.

Kassid näitavad oma armastust läbi kingituste välja. Head jahipidajad saavad kätte kõik: mänguasjad ja putukad, konnad ja hiired ja jagavad oma saaki nendega, keda nad armastavad. Kui kass toob sulle oma jahisaagi, pole see  sugugi niisama, teda tuleb selle puhul kiita ja ta ootab tänuks sinu poolt tänu.

Kass ei too sulle kingitusi, kui ta sind ei armasta.

3. Ta puudutab sind oma peaga.

Kergete pealöökide andmine tundub meile inimestele imelik aga see ei ole niisama, selle väikese liigutusega näitab kass, et ta sinust tõesti hoolib ja et sa oled talle tähtis.

Kassid teevad seda tihti omavahel. Kassidel on lõhnanäärmed peidetud mõnedesse kehaosadesse, peamiselt põskedes ja peas. Tegemist on sotsiaalse tegevusega, mille eesmärk on suhelda teiste kassidega. Sinuga oma lõhna jagades katsub kass luua sinuga ühist sotsiaalset sidet teie kahe vahel.

Kui kass hõõrub oma pead vastu sind katsub ta märkida sind oma lõhnaga ja teha sinust oma pere liiget.

4. Ta vaatab sind pingsalt.


Kui sul on tugev side oma kassiga, oled sa võib-olla tähele pannud, kui ta sind pingsalt silmitseb. Tea siis, et see on suure kiindumuse märk ja kasside keeles tähendab see, et ta usaldab sind täiesti ja julgustab sind samuti end usaldama. See on sama, nagu naeratus inimeste juures, märk, mida üks indiviid teisele saadab, et oma sõbralikkust välja näidata ja öelda, et ta talle haiget ei tee.

Kui su kass silmitseb sind tähelepanelikult ja hakkab siis silmi pilgutama, avab siis silmad suurelt ja pilgutab taas, tahab ta sulle lihtsalt öelda, et ta sind armastab ja usaldab.

5. Ta näitab sulle oma kõhtu.

Kui su kass sulle oma kõhtu näitab end selili heites, siis on see üks paljudest viisidest, kuidas sulle oma armastust välja näidata.

Nii, nagu enamik loomi, ei näita kass igaühele oma kõhtu. See on tundlik, õrn koht, mille kaudu on kassi kerge rünnata ja just sellepärast ei näita kass oma kõhtu neile, keda ta ei usalda. Kui su kass selili heidab ja näitab sulle oma kõhtu, on see märgiks, et ta end sinuga hästi tunneb. Ta tunneb end sinuga armastatu ja kaitstuna, ta näitab sulle välja, et ta sind usaldab täiesti.

6. Ta painutab sabaotsa.

Kassi saba jälgimine võib olla hea moodus, kuidas tema tundeid sinu vastu teada saada.

Kassid väljendavad oma õnne ja sooje tundeid lastes saba alaosa suuremaks muutuda ja lastes sel kergelt väriseda. Samaaegselt hoiavad nad saba püsti painutades sabaotsa natuke. Siinjuures on tegemist väikese õnne tantsuga, mida kass oma sabaga teeb.

7. Ta näksib ja lakub sind.

Sul ei maksaks tema peale pahandada, kui ta su sõrme näksib, see on viis, nagu iga teine, kuidas sulle oma armastust välja näidata.

See armastuse demonstratsioon sinu kassi poole võib olla natuke valulik. Aga su kass ei tea seda.

Kassid teevad nii ka omavahel olles.

Kui kass sind oma krobeda keelega lakub, siis katsub ta sind surnud nahast ja parasiitidest puhastada. Looduses aitavad kassid üksteist niimoodi.

See on sama suure tähtsusega, kui musi tegemine.

8. Ta hõõrub end sinu jalgade vastu.

Kui su kass hõõrub end vastu su jalgu, siis on see märk, et ta sinust hoolib.

Ja samuti märgib ta sind oma lõhnaga.

See tugevdab teie omavahelist sidet.

9. Ta nurrub erilisel moel sinu läheduses.


Sa oled juba kuulnud oma kassi nurrumas. Imelikul kombel nurruvad kassid ainult inimeste kohalolekul. Ilmselt on tegemist eelistatud viisiga nendega suhelda.

Kassi nurrumine võib tähendada mitmeid asju, tema õnne tunnet ja ka muret. Samuti varieerub nurrumise viis tugevamast õrnemani.

Sinu kohalolekul võib ta aga nurruda omal erilisel moel. Kui see nii peaks olema, siis on see eriline demonstratsioon, et sulle oma armastust välja näidata.

10. Ta järgneb sulle igale poole.

See käitumisviis ei ole eriti levinud kasside juures. Kui aga su kass sulle igale poole kodus järgneb, et olla sinu juures, siis on see märk, et teie vahel on tugev side.

Kui su kass järgneb sulle ühest ruumist teise, hüppab lauale ja riiulitele, et olla sinu kõrval, siis hindab ta ilmselgelt sinu seltsi.

Kui selline asi ei leia aset ainult söögiaegadel, siis tõenäoliselt on teie vahel väga tugev side. 






Kommentaare ei ole