{ads}

HIDE

Viimased

latest

Viis märki, mis näitavad, et su unistused hakkavad täituma

K õik sooviksid teada saada, millal ta unistused kord täituma hakkavad. Universum tegutseb pidevalt selle nimel, et sulle vastata ja saata s...

Kõik sooviksid teada saada, millal ta unistused kord täituma hakkavad. Universum tegutseb pidevalt selle nimel, et sulle vastata ja saata sulle sõnumeid. Kõik see, mida sa väljaspool näed iga päev, on vastus sinu mõtetele, tunnetele ja uskumustele.

Kui asjad su ümber juhtuma hakkavad, saadab Universum sulle teateid, et öelda seda. Külmavärinad, mida sa tunned üle keha neid märke nähes on märgiks, et sa oled õigel teel.

Sinu saatus ootab sind, oskad sa neid märke ära tunda ja näha? See teadmine, et su unistused täituma hakkavad, on ju nii põnev.
Vaata enese ümber, võib-olla sa näed neid märke.

1. Ebakindlus ei hirmuta sind enam.

Kui sa lõpetad vajaduse kõike kontrollida, lased sa Universumil leida õige aja ja mooduse, kuidas su unistusi ellu viia.

Kui sa tunned, et sa oled rahulik ja lepid selle kaosega, mis su elus toimub ja lased imedel juhtuda, siis avad sa end võimalusele näha lõpptulemust.

Näiteks kui sa oled kindel, et leiad oma elu armastuse, siis mõtled sa armastusele, mis sind ees ootab ja mitte teatud inimesele, kellega sa võiksid koos olla. Kui su ellu on armastust määratud, siis ta tuleb sinuni.

2. Su lähedased ütlevad sulle seda, mida sa kuulda tahad.

Kui head asjad juhtuma hakkavad, siis pakuvad su lähedased sulle abi, nõu või aitavad ajsu käim lükata, et su unistused täide läheksid. Sul on tunne, et teised tunnevad ja teavad su salajaseid unistusi.

Sa kuuled neid ütlemas asju, mis sind huvitavad ja mis on seotud sinu unistuste täide viimisega. Ole tähelepanelik, esita neile küsimusi, kuula, mis neil sulle öelda on. Kõik inimesed, keda sa kohtad, juhatavad sind targalt.

3. Kõik muutub selgeks.

See õnnistatud selgusehetk, kui kõik kahtlused kaovad ja kui sa saad aru, et Universum teeb kõik, et su unistusi täide viia! Umbes nagu, kui sa vaatad tagasi ja kõik muutub selgeks ja kõigel oli péohjus.

Kui Universum paneb paika tegevusplaani, et aidata su unistusi täide viia, siis mõistad sa, miks sul raskusi ette tuli, miks sa tegid selle või teise valiku ja miks sa oled seal, kus sa praegu oled.

4. Sa saad pidevalt kingitusi.

Ole tähelepanelik oma kingituste suhtes. On see mõni pilet mõnele etendusele, kuhu sa minna ei saa? Mõtle kaks korda järele, enne kui sa ära ütled. Sest need on Universumi kingitused, mis aitavad sul olla õigel kohal õigel ajal, et aidata su unistusi ellu viia.

5. Öised unenäod peegeldavad päevaseid sündmusi.

Teadlased on kindlaks teinud, et öösel aju lahkab probleeme.Magamise ajal katsub su aju kokku viia erinevaid ühendusi, et aidata sul unistusi täide viia. Mida teadlikumad on su unistused, seda reaalsemaid lahendusi aju pakub. Unenäod võivad ka ette ennustada su tulevikku. Kirjuta oma unenäod üles, sest ühel päeval võivad nad täide minna.


Kommentaare ei ole