{ads}

HIDE

Viimased

latest

Miks ta sind tagasi enam ei taha.

T a ei palu sul jääda, sest ta mõistis, et ta ei saa sinu peale loota. Ta peab lootma ainult iseenda peale. Ta on piisavalt suur selleks. In...

Ta ei palu sul jääda, sest ta mõistis, et ta ei saa sinu peale loota. Ta peab lootma ainult iseenda peale. Ta on piisavalt suur selleks.

Inimesed tulevad ja lähevad. Nii nagu sina tulid ja läksid. Ja tegid talle haiget. Tal oli väga valus. Aga sind ei olnud kuskil. Ta nuttis sinu pärast. Nüüd on liiga hilja.

Ta ei taha sind tagasi. Sest sa ei vääri ta armastust. Ta vajab turvalisust. Ja kindlust. Sina ei suuda talle seda pakkuda. Ta ei taha veeta oma aega kellegagi, kes iga hetk minema võib jalutada.

Ta tunneb oma väärtust. Ta kuulab oma sisemist häält, mis soovitab tal kõik sinnapaika jätta ja oma eluga edasi minna. Kui sina suutsid ta maha jätta nii kerge käeliselt, siis ei ole sa see, keda ta vajab.

Ta ei taha enam nutta ega karta. Ta ei taha sind tagasi, sest kahe inimese vaheliseks suhteks on vaja mõlemapoolseid pingutusi. Tema tunded olid suuremad ja sügavamad, tema muretses rohkem teie mõlema pärast.

Ta eelistab näha sind lahkumas. Isegi, kui see murrab ta südame.

Ta ei taha sind tagasi

Kommentaare ei ole