{ads}

HIDE

Viimased

latest

Püriit on kristall, mis aitab rikkust ligi tõmmata

L itoteraapias (kiviteraapia) on püriidi energiakeskus päikesepõimik, ta aitab võidelda impotentsuse ja viljakusprobleemide vastu, samut...

Litoteraapias (kiviteraapia) on püriidi energiakeskus päikesepõimik, ta aitab võidelda impotentsuse ja viljakusprobleemide vastu, samuti alandada vereringega seotud probleeme ja põletikke.


Püriit on suurepärane energiakooslus nii koju, kui töö juurde. Püriit kiirgab energiat ja optimismi.

Püriit kaitseb oma kandjat negatiivsete energiate eest soodustades samal ajal heaolu ja rõõmu.

Püriit võib samuti aidata oma sära ja valgusega sul selgemat meelt omada ja paremini olukorda mõista.

See on väga hea kivi, mis soodustab ettevõtmisi, pingutusi, ta tagab sulle vajaliku optimismi, selge mõistuse, füüsilise vastupanu, mida sa vajad, et edu saavutada.

 



Kuidas püriit aitab raha ligi tõmmata? 

Püriit on Feng Shui järgi suurepärane kivi, mis aitab tõmmata ligi raha ja jõukust.

Feng Shui järgi on püriit üks parimaid kive, mille kasutamine aitab ligi tõmmata rikkust ja jõukust (tsitriin on samuti populaarne kristall, mis aitab ligi tõmmata raha ja parandada materiaalset olukorda).

Püriiti võib kasutada üksi aga samuti võib teda kombineerida teiste Feng Shui's kasutusel olevate esemetega, mis aitavad rikkust ligi tõmmata: hiina mündid, jõukusepaat jne.

Sa võid paigutada püriidi tükke kõikidesse kohtadesse oma kodus, mis vajavad energiat ja dünamiseerivat päikeseenergiat.

Püriit on hea valik neile, kes soovivad rikkust ligi tõmmata, paiguta see kivi kindlasti külluse nurka kodus, mis asub kagus.


Kommentaare ei ole