{ads}

HIDE

Viimased

latest

11 nippi, kuidas panna juuksed kiiremini kasvama

L oomulikult on võimalik panna oma juuksed kiiremini kasvama. Naturaalse õli juustesse kandmine, toidulisandid, külma veega juuste loputamin...

Loomulikult on võimalik panna oma juuksed kiiremini kasvama. Naturaalse õli juustesse kandmine, toidulisandid, külma veega juuste loputamine, rätiku ja padja vahetamine jne.

Ära ainult unusta, et su juuksed ei kasva üleöö!

Juhul, kui su pea pole nagu murupall (kuhu pistad seemned mulda ja üleöö on sul ilus roheline puhmas olemas :D ) siis tea, et sinu juuksed nii ruttu kohe kindlasti ei kasva.

Ãœldjuhul kasvavad juuksed 0,6 cm kuni 1,3cm kuus. Ja ainult sellisel juhul, kui su juuksed on terved ja ilma katkiste otsteta.

Sellepärast - varu kannatust!

Käärid on sinu sõbrad!

Tihe juustelõikus ei pane su juukseid kiiremini kasvama aga see väldib kahjustatud juukseid. Sellepärast lõika juukseid tihti. Näiteks 3 mm 10-12 nädala tagant, et ennetada katkisi ja lõhenenud juukseotsi. 

Kasuta balsamit iga kord peale juustepesu.

Aja kulgedes kõik see, mida sa oma juuste juures kasutad  - värvimine, fööni kuiv ja kuum õhk, sirgendaja ja lokitangide rauad jne. rikuvad su juukseid. Sellepärast on vaja, et sa kasutad peale Å¡ampooni balsamit, mis tagab su juustele lipiidid ja proteiinid. Lipiidid seovad niiskust juustes ja ennetavad juuste lõhenemist, tulemuseks on terved juuksed.

Ära pese iga kord duÅ¡i all käies oma pead. 

Sest spetsialistide arvates ei ole vajalik iga kord juukseid šampooniga pesta, kui sa duši all käid, sest see on kõige hullem asi, mida sa oma juuste heaks teha võid, eriti kui sa ihkad endale pikki juukseid.

Tee iga nädal juustele maski või kanna hooldavat õli baasil toodet juustele.

Sest poolpikad juuksed on mitu aastat vanad ja neil on vaja rohkemat, kui lihtsalt šampooniga pesemist. Tee oma juustele niisutavaid maske ja õli baasil hoolduseid iga nädal.

Kodus võid sa ise teha sellise maski: võta 1 tass rafineeritud kookosõli, sea see 1 sl mandliõliga, 1 sl makadaamiapähkli õliga ja jojoba õliga. Õlid võivad jätta juustesse jäägi. Kanna see niisketesse juustesse ja lase toimida 10 minutit. Seejärel pese šampooniga juuksed ja ära unusta balsamit.

Need õlid sisaldavad rikkalikult rasvhappeid. Kui sa neid kasutad sama tihti kui šampooni, siis muudavad nad su juuksed tugevamaks.

Kui sa ei viitsi ise maski tegemisega jändama hakata siis osta poest mõni kohe valmis spetsiaalne õlisegu, mida sa saad juustele kanda. 

Mõtle toidulisanditele, mis võiksid su juukseid tugevamaks muuta ja kiirendada nende kasvu.

Su keha vajab peamisi toitaineid, proteiine ja minerale, et juustele uut sära ja elujõudu anda. Selepärast ole hea ja vaata oma menüü üle kriitilise pilguga. Aga isegi, kui sa sööd korralikult ei saa sa saavutada optimaalset tulemust, et tugevdada juukseid ja tagada selle, et nad oleksid pikad ja vastupidavad.

Spetsialistid soovitavad ja tarbivad ise toidulisandeid ja vitamiini igapäevaselt. Seda soovitavad nad eriti neile klientidele, kes soovivad kiirendad juustekasvu ja neid tervemaks muuta.

Harja oma juukseid õrnalt.

Liigne harjamine võib muuta su juukseid õrnaks ja katkisteks. Kui sa näiteks harjad niiskeid juukseid siis alusta juusteotstest kõigepealt. Me alustame tihti juustejuurtest ja liigume allapoole harjaga aga see tekitab just juustes sõlmi ja pusasid ja selle tagajärjel kaotad sa juukseid.

Spetsialistid soovitavad kasutada metssea karvadest juusteharja, mis eritavad naturaalset õli ja muudavad juuksed säravaks ja pehmeks.

Unusta oma puuvillast padjapüür.

Vali selle asemel satiin, sest satiin on palju pehmem. Vastupidiselt puuvillale ei hõõru sa oma juukseid satiinist padjapüüriga. Ja ärgates on sul vähem sõlmi juustes.

Ära kasuta rätikut.

Miks ei tohi rätikusse juukseid kuivatada, mis jutt see veel on? Sest see kahjustab juukseid ja muudab nad katkisteks. Su juuksed on lõksus riidekiudude sees. Enamik naistest veel seob rätiku tugevalt pea ümber. Kõik need väiksed õrnad juuksekarvad on valmis veelgi rutem katki minema. Kasuta sellepärast oma juuste kuivatamiseks mikrokiududest õhukest rätikut.

Pane oma juuksed hobusesabasse.

See on lihtne soeng, mis aitab sul säilitada terveid juukseid ja mis võimaldab juustel rahulikult kasvada ilma, et sa neid ärritaks.

Loputa juukseid külma veega 

See küll ei aita juustel kiiremini kasvada aga jätab su juuksed terveks ja tugevaks veel kauaks. Külma veega loputamine aitab ennetada kuivi ja kuumusest kahjustatud juukseid. Piisab kui kasta juuksed külma vee alla kõigest paar sekundit. Pikemas perspektiivis on tulemus näha!


Kommentaare ei ole