{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hiina horoskoop - Rott

R ott on esimene Hiina horoskoobi sodiaagimärk. Tema peamine hea omadus on suur kujutlusvõime. Ja...

Rott on esimene Hiina horoskoobi sodiaagimärk.

Tema peamine hea omadus on suur kujutlusvõime. Ja tema suur puudus on natuke raske ja keeruline iseloom - Rotti ei ole võimalik kontrollida. Ta ei allu mitte kellelegi ja kui keegi peaks talle käsklusi andma, siis ajab see teda hinges keema ja tõstab temas trotsi. Talle meeldib elu nautida, ta ei talu rutiini ega üksluisust. Igapäevases elus tunneb ta ruttu igavust ja vajab palju vaheldust. Kõik, mis on põnev ja uus, on teretulnud.

Roti aastal sündinud inimesed oskavad oma finantsasjadel silma peal hoida. Ta võib olla säästlik ja kokkuhoidlik. Aga oma loomult on ta võluv ja see aitab tal äriasjades alati edu saavutada. Oma lähedastega oskab ta olla lahke ja tähelepanelik. Ta armastab teistega suhelda ja teab, kuidas inimesi enda ümber panna end hästi tundma.

Rott on väga teadmistejanuline, ta armastab õppida uusi asju ja tahab alati rohkem teada. Ta on loomult uudishimulik, mitte miski ei suuda tema uudishimu rahuldada.



Tema õnnenumbrid: 1, 4, 5, 10, 11, 14, 41, 45, 51, 54

Temaga sobivad sodiaagimärgid: Härg, Draakon, Rott, Ahv

Ei sobi: Hobune, Jänes, Kits

Pealtnäha on rott rahulik ja varjab oma hinges valitsevat stressi teiste eest hästi. Ta kasutab mõnikord oma loomulikku sarmi ära selleks, et panna teisi oma tahtmist tegema. Ta tahab kõigile meeldida, talle ei meeldi, kui inimestel midagi tema vastu on. Tema sõprussuhted ei ole alati väga tugevad, sest tal on küll palju tuttavaid aga tõelisi sõpru on tal väga vähe. See tuleb sellest, et Rott ei usalda väga kergelt teisi inimesi. Ta ei suuda kunagi öelda, kui midagi on korrast ära. Ta hoiab kõike enda sees ja ei hakka oma tundeid teiste ees demonstreerima.

Kui aga suur armastus tema ellu tuleb, võib ta täiesti muutuda.

ARMASTUS

Armastuses on ta pigem tagasihoidik ja reserveeritud. Ta ei oska ega taha oma tundeid väljendada, on pealtnäha ükskõikne ja tagasihoidlik. Kuidas ka ei ole, kui ta aga kord on oma tunnetes juba kindel ja leidnud õige kaaslase, saab temast ustav ja truu kaaslane.

Talle meeldib oma kodu, see on tema turvaline kindlus.

Oma elus otsib ta tõelist armastust. Muidu on ta küll suur individualist, võib isegi öelda, et egoist - aga inimese vastu, keda ta armastab, muutub ta lahkeks ja tähelepanelikuks. Ta on võimeline andma kõik endast. Nagu kõik inimesed, vajab ka tema armastust.
Armastus muudab ta hoopis teiseks inimeseks. Ta on võimeline kõik unustama selleks, et teha teist õnnelikuks. Oma armastust aga näitab ta pigem välja läbi tegude, mitte sõnade.



Head küljed

Ta on suur võrgutaja. Mitte keegi ei suuda tema loomulikele võludele vastu panna. Ta on sündinud sellisena. Tema naeratus teeb relvituks ja röövib südameid. Tema viisakus, tähelepanelikkus teiste vastu ja head kombed meeldivad kõigile ja äratavad austust.  Talle meeldib teistega mõtteid vahetada ja tal on hea veenmisoskus. Niipea, kui tema tuleb seltskonda, muutub üldine õhkkond kohe vabamaks. Tema seltsis tunnevad teised end alati hästi. Ta jääb loomulikuks ja on spontaanne. Kutsu ta endale külla ja sa veendud ise.

Talle meeldivad seltskondlikud üritused. Erialalt sobib ta hästi kohtadele, kus on vaja veenmisoskust. Kunstivaldkond sobiks talle samuti.

Halvad küljed

Ta muretseb mõnikord liiga palju oma raha pärast. Tal on alati hirm selle ees, et raha ei jätku ja puudus kätte tulla võib. See ongi ilmselt tema kõige suurem mure. Mure raha pärast võib muuta ta iseloomu järsuks.

Kui ta peaks aga vihastama, siis pole kerge teda maha rahustada.

Ta peaks enese kallal tööd tegema ja tegelema näiteks joogaga, tervisliku toitumisega jne. Ta võib elus edu saavutada ja parandada oma halbu külgi, kui ta seda ainult tahab

Töö

Talle meeldib tööd teha, ta on kohusetundlik ja hästi organiseeritud.

Ta on samuti säästlik ja armastab panna oma raha hoiule, et tulevikus kindlam oleks. Ta tahab end tunda turvaliselt.

Tavaliselt loob ta oma firma, sest ta on loomult individualist ja suudab suuri projekte ellu viia. Ta ei karda riski võtta. Ta julgeb elus suuri samme teha ja jõuab tavaliselt kaugele.

Teistega koos töötades võib tema individualistlik loomus halvasti teistele halvasti mõjuda.



Kommentaare ei ole