{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hiina horoskoop - Rott

R ott on esimene Hiina horoskoobi sodiaagimärk. Tema peamine hea omadus on suur kujutlusvõime. Ja tema suur puuduseks on raske ...


Rott on esimene Hiina horoskoobi sodiaagimärk.


Tema peamine hea omadus on suur kujutlusvõime. Ja tema suur puuduseks on raske iseloom, Rotti ei ole võimalik kontrollida. Talle meeldib elu nautida, ta ei talu rutiini. Igapäevases elus tunneb ta ruttu igavust.

Roti aastal sündinud inimesed oskavad oma arvetel silma peal hoida. Nende loomulik võlu aitab neil äriasjades edu saavutada. Oma lähedastega oskab ta olla lahke ja tähelepanelik. Ta armastab teistega suhelda ja teab, kuidas inimesi enda ümber panna end hästi tundma.

Rott on väga emava loomuga, ta armastab õppida uusi asju ja tahab alati rohkem teada. Ta on loomult uudishimulik, mitte miski ei suuda tema uudishimu rahuldada.

Tema õnnenumbrid: 1, 4, 5, 10, 11, 14, 41, 45, 51, 54

Temaga sobivad sodiaagimärgid: Härg, Draakon, Rott, Ahv

Ei sobi: Hobune, Jänes, Kits

 

 

 

 

Pealtnäha on rott rahulik ja varjab oma stressi. Ta kasutab mõnikord oma loomulikku võlu, et manipuleerida oma lähedasi ja sõpru aga ainuüksi selle eesmärgiga, et kindlustada endale teiste armastus. Ta ei kannata, et teda vihatakse, ta tahab meeldida kogu maailmale. Tema sõprussuhted ei ole alati väga tugevad, tal on küll palju tutvusi aga väga vähe tõelisi sõpru. See tuleb sellest, et Rott ei usalda kergelt teisi. Ta ei suuda öelda, kui midagi on korrast ära. Ta hoiab kõike endas ja ei nuta kunagi teiste ees.

Kohtumine Suure Armastusega võib teda aga täielikult muuta

ARMASTUS

Armastuses on ta reserveeritud. Ta ei suuda oma tundeid väljendada, pealtnäha ükskõikne Rott on tegelikult tagasihoidlik. Kuidas ka ei ole, kui ta kord on oma tunnetes kindel ja leidnud õige kaaslase, saab temast kindel ja truu kaaslane. Ta armastab olla helde.

Rotid armastavad elada soojas ja õdusas kodus, neil on vaja seda ankrukohta elus, et end hästi tunda.

Rott otsib Suurt Armastust. Muidu suur individualist, võib isegi öelda, et egoist - võib ta muutuda vägagi lahkeks sellega, keda ta armastab. Ta on võimeline talle andma kõik. Rott vajab armastust.

Armastus muudab ta heldeks. Ta on võimeline kõik unustama teise õnne pärast. Ta näitab oma armastust välja tegudega, mitte sõnadega.

Head omadused

Rott on suur võrgutaja. Mitte keegi ei suuda tema  võludele vastu panna. Ta on loomult võluv. Tema naeratus teeb relvituks. Tema viisakus, õrnus, head kombed meeldivad otsekohe. Ta armastab teiostega mõtteid vahetada ja oskab teisi veenda. Isegi, kui jututeemad on pealiskaudsed või sügavad, oskab ta teisi oma arvamuses veenda. Niipea, kui Rott tuleb seltskonda on õhkkond kohe vabam. Tema seltsis tunnevad inimesed end kohe hästi. Ta räägib loomulikul moel ja spontaanselt. Kutsuge ta külla ja te näete ise!

Talle armastavad seltskonnasündmused. Ametikohad, kus on vaja veenmiskunsti ja andekust kunstivallas on talle sobivad.

Puudused

Ta muretseb liiga palju oma raha pärast. Tal on alati hirm puuduse ees. See on ta peamine mure. Selle pärast võib ta muutuda liiga äkiliseks. Kui Rott on vihane, pole kerge teda maha rahustada.

Ta peab enese kallal tööd tegema ja võtma appi näiteks jooga, tervisliku toitumise jne. Rott võib edu saavutada ja parandada oma puudusi, kui ta seda endale teadvustab.

Töö

Rotile meeldib tööd teha, ta on kohusetundlik ja hästi organiseeritud.
Ta on säästlik ja armastab panna oma raha hoiule, et tulevikus kindlam oleks. Ta tahab end tunda turvaliselt.

Tavaliselt loob ta oma firma, sest ta on loomult individualist ja suudab suuri projekte ellu viia. Ta ei karda riski. Ta julgeb elus suuri samme ette võtta.

Teistega koos töötades võib tema individualistlik loomus halvasti mõjuda.

Kommentaare ei ole