{ads}

HIDE

Viimased

latest

Uhke ja tark Veevalaja - ja see, mida te temast teadma peaksite.

Märk: Õhk Värv: Sinine, Sinakas-roheline, Must Päev: Laupäev, Pühapäev Valitsev planeet: Uraan Sobib hästi: Kaksikud, Kaalud Abieluks ja koo...

Märk: Õhk


Värv: Sinine, Sinakas-roheline, Must

Päev: Laupäev, Pühapäev

Valitsev planeet: Uraan

Sobib hästi: Kaksikud, Kaalud

Abieluks ja kooseluks parim kooslus: Lõvi

Õnnenumbrid: 4, 8, 13, 17, 22, 26


Head küljed: Progresseeruv, originaalne, iseseisev ja - teadev, inimlik.

Nõrgad küljed: Kapriisne, kompromissita, armastab vahemaad teistega hoida.

Veevalaja armastab: Sõpradega koos aega veeta, teisi aidata ja neid kaitsta, astuda oma uskumuste eest välja, intellektuaalsed jutuajamised, hea kuulajaskond.

Veevalajale ei meeldi: Piirid; katteta lubadused; olla üksi; hämarad lood; igavus; inimesed, kes temaga nõus ei ole.

Veevalajad on tegelikult tagasihoidlikud ja vaiksed ent samal ajal nad võivad olla täis energiat ja väga elavad. Ükskõik kuidas ka ei olen nad on suured mõtlejad ja kõrge intelligentsi tasemega, kes armastavad teisi aidata. Nad vaatavad teisi ilma eelarvamusteta, see muudab neid suurepärasteks inimesteks, kes suudavad lahendada mitmekülgseid probleeme.
Nad kohanevad ruttu energiaga, mis neid ümbritseb ent aeg-ajalt on neil vaja olla üksi ja kõigist eemal selle jaoks, et uuesti võim oma kätte võtta. Veevalajad näevad maailma, kui paika mitmete võimalustega.
Veevalaja on õhumärk ja ta kasutab oma vaimu igal võimalusel. Ilma vaimse stimulatsioonita tunneb ta igavust ja motivatsioonipuudust, et paremat tulemast saavutada. Uraan - Veevalajat valitsev planeet - on tagasihoidlik külg, mõnikord järsk ja teinekord agressiivne ent ta annab Veevalajale ka oma vaatlemisoskuse. Ta võib tulevikku ette ennustada ja teab täpselt, mida ta teha tahab järgneval viiel aastal.
Uraan andis talle samuti oskuse kiiresti ja lihtsalt muutuda, sellisel määral, et teda tuntakse, kui mõtlejat, edasi arenejat ja inimlikku tegelast. Ta tunneb end hästi teiste seas ja otsib enda ümbere koguaeg inimesi.
Nende kõige suurem probleem on see, et neil on pidevalt tunne, nagu keegi katsuks neid takistada. Neil on soov vabaduse ja võrduse järele, nemad on need, kes garanteerivad teistele sõna- ja liikumisvabaduse. Veevalajaid tuntakse, kui külmi ja tundetuid inimesi aga see on pelgalt nende kaitsemehhanism. Nad peavad õppima teisi usaldama ja väljendama oma tundeid normaalselt.

Armastus ja voodielu. 

Intellektuaalne stimulatsioon on see, mis erutab üht Veevalajat. Ei ole midagi paremat, kui huvitab vestlus kellegagi. Siirus, suhtlus, kujutlusvõime ja riskiarmastus on head omadused, mis on tema elu perspektiivis. Täielik investeering ja ausus on peamised kõigi nende jaoks, kes soovivad pikaajalist suhet selle dünaamilise isiksusega. Armastuses on nad ustavad ja ei hakka domineerima - nad austavad oma kaaslase vabadust ja võtavad neid võrdsetena.

Veevalaja sõbrad ja pere.

Veevalajad on küll head suhtlejad aga neil on vaja aega, et teistega lähedaseks saada. Nad on väga tundlikud ja nende jaoks olla lähedane tähendab olla haavatav. Veevalaja on valmis kõigeks oma lähedaste nimel.
Nende sõbrad peavad olema loovad ja targad. Mis puutub peresse, siis on nende ootused samad.
Neil on küll kohusetunne oma vanemate vastu aga kui nende ootused ei vasta tegelikkusele, ei hoia nad lähedasi sidemeid. Sama asi puudutab sõprust.

Karjäär ja raha.

Veevalajad teevad oma tööd südamega ja osakavadoma kujutlusvõimet hästi ära kasutada kommertsis. Karjäär võimaldab arengut ja võimalust silma paista ja see sobib Veevalajatele. Nende suur tarkus koos tahtejõuga oma annet jagada inspireerib neid, kes nendega koos töötavad. Veevalaja on suuteline kaugele nägema ja armastab osaleda nendes töödes, mis võimaldavad ühiskonda parandada.
Kui asi puutub rahasse, siis Veevalaja oskab hästi hoida tasakaalu kulude ja tulude vahel. Talle sobivad sellised ametid nagu kirjanik, õpetaja, fotograaf või piloot. Nende jaoks ideaalne keskkond on see, mis võimaldab neil probleeme lahendada ilma kitsendusteta. Ta ei ole tavaline inimene ja kui talle antakse võimalus oma andekust kasutada võib suurt edu oodata.

Kuidas võrgutada Veevalajast meest? 

Te peate tundma kõiki Veevalaja positiivseid ja negatiivseid külgi, kui te soovite teda võrgutada. Veevalajad on ette ennustamatud, intelligentsed, sotsiaalsed, iseseisvad ja suurepärased suhtlejad. Mõned tema negatiivsed küljed on usaldusväärsuse mõningane puudumine, kangekaelsus, otsustamatus ja jonnakus.
Kui te soovite teda võrgutada peate te selle koha pealt olema tolerantne. Kui te olete liiga emotsionaalne ei hakka ta iialgi teie peale mõtlema.
Veevalajast mees võib väga hästi ise omadega hakkama saada, sellepärast kui ta juba valib kaaslase valib ta enda kõrvale kellegi targa, et jagada oma progressiivseid ideid. Enamik nende suhetest saab alguse sõprusest, mis muutuvad progressiivselt millegiks tõsisemaks. See tähendab, et Veevalaja ei alusta iialgi tõsisemat suhet kellegagi, kes pole enne olnud tema sõber. Olge kannatlik ja hoidke kõike platoonilisel pinnal niikaua, kui te olete valmis esimest sammu tegema. Austage tema vabaduse vajadust, tema individuaalsust ja soovi maailma muuta.

Kuidas võrgutada Veevalajast naist? 

 Veevalaja on iseseisev,  salapärane vabameelse maailmavaatega ja ekstsentriline. Veevalajast naisel on huumorimeelt ja elust konkreetne arusaamine. Sellegipoolest, vastuolulisus on pidev probleem Veevalajast naiste seas.
Isegi, kui ta võib näida külma ja eemalolevana, vajab ta romantikat ja armastab jutuajamisi. Ta on ideaalne kaaslane voodis aga ainult siis, kui ta on veendunud, et te olete temast rohkem huvitatud, kui üheöösuhtest.
Kui te soovite Veevalajast naist võrgutada, peate te arvestama tema mitmekülgse loomusega. Nad on köidetud neist, kes oskavad silma paista, sellepärast, kui te soovite talle meeldida - olge teistest erinev.
Tal on suur kujutlusvõime ja ta armastab voodis katsetada uusi asju. Sellegipoolest, kinnitage talle tihti, et ta on teie jaoks rohkem, kui voodipartner.
Kõige suurem viga, mis te temaga teha võite on olla liiga nõudlik ja pealesuruv. Andke talle palju vabadust, sest ta on väga iseseisev naine, kes ei armasta kontrolli oma elu üle. Näidake talle, et te olete keegi rahulik. Veevalajast naine ei tunne end hästi inimestega, kes otse oma tunnetest räägivad. Sellepärast  ärge minge liiga tundlikuks, kui te talle rasketest probleemidest räägite vaid kutsuge appi oma intelligentsus.

Kommentaare ei ole