{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jõuluhoroskoop - millised tulevad teie jõulud?

Jäär Marss stimuleerib teistega suhtlemist. Uraan ja Pluuto muudavad teid kergesti ärrituvaks. Jõulud ei ole teie jaoks stressivabad, vestlu...

Jäär


Marss stimuleerib teistega suhtlemist. Uraan ja Pluuto muudavad teid kergesti ärrituvaks. Jõulud ei ole teie jaoks stressivabad, vestlustes tuleb ette varjatud torkamisi aga vähemalt ei saa te öelda, et igavust tunnete. Külaliste seas võib olla keegi, kes teid sugugi ükskõikseks ei jäta....

 Sõnn

Teie jõuluprogrammis on armastus - sensuaalne ja maagiline. Nii oma kaaslase kui ka perega olete te veelgi lähedasemad. Kui te olete hetkel üksi, siis avage simad - armastus ei ole kaugel!

Kaksikud

Teie pühendate rohkem aega oma lähedastele, kui tavaliselt. Kuidas ka ei ole, jõuludega jääte te rahule. Te leiate aega, et asjade üle põhjalikult järele mõtelda. Jõulude ajal ütleb keegi teile midagi,mis muudab kogu teie järgneva aasta!

Vähk

See pole küll sobiv hetk aga tundub, et jõuluõhtul on otsustanud mõned teatud tegelased oma suhteid klaarida. Loomulikult kannatavad selle all kõik kohalviibijad. Nõuanne: minge välja jalutama, et pead jahutada - seal tulevad teile head mõtted.

Lõvi

Nagu ikka olete te heldem, kui keegi teine ja ei loe raha kinke tehes. Te tahate oma lähedastele ja lastele rõõmu teha. Jõulud tulevad täpselt sellised, nagu te soovite! Kandke midagi punast sel õhtul, see toob teile õnne!

Neitsi

Teie pole otsustanud kas veeta jõule väikeses pereringis või kutsuda kokku pool suguvõsa. Igal juhul olete te sel õhtul õnnelik. Üks kingitus võib ainult teie tuju rikkuda.

 Kaalud 

Te olete jõuluõhtul ümbritsetud neist, keda te armasate , kõik tundub tore aga te olete millegipärast närviline. Marss ja Merkuur ei ole teie poolt. Te ei näita end parimast küljest. Ärge öelge midagi, mida te hiljem kogu elu kahetseda võite.

Skorpion

Isegi, kui te arvutate liiga palju jõuludega kaasnevaid kulude üle, veedate te ilusad jõulud. Teid armastatakse ja te meeldite kõigile! Selle aasta kingitused teevad teile eriliselt rõõmu, eriti üks...

 Ambur

Te tahate veeta ilusad jõulud ja teete selle jaoks kõik! Aga kahjuks te ei saa teiste tuju kontrolli all hoida ja asjad võivad minna oodatust teisiti. Teie soove ja tahtmisi ei järgita ja see kurvastab teid. Laske parem minna ja nautige sellegipoolest jõule.

Kaljukits

Teil on raskusi teistest arusaamisega. Te olete läbinägelik ja näete ainult seda, mis valesti on. Ärge siiski unustage, et jõulud on pühadeaeg. Rahunege maha, kui te ei taha stseeni korraldada ja kõike ära rikkuda. Õnneks teised aitavad head tuju üleval hoida.

Veevalaja

Teie jääte igale poole hiljaks ja tekitate pingeid õhus. Organiseerige end paremini, kui te tahate veeta meeldejäävat õhtut. Pereringis tuleb ette üllatusi - te saate teada idagi, millest teil seni aimugi polnud.

Kalad

Kõik otsivad teie tähelepanu! Sõbrad, pere, lapsed, kaaslane - kõik keerlevad teie ümber pühademeeleolus. Vaadake, et te liigselt raha ei raiska! Ja ärge söömisega liialdage. Te saate jõuludeks erilise kingituse, mida ei tohiks teiste ees avada!










Kommentaare ei ole