{ads}

HIDE

Viimased

latest

Tähtkujude sobivus horoskoobi järgi: Naine Jäär - Mees Jäär

T uleb kohe ära märkida, et kui suhtes mõlemad pooled on sündinud Jäära tähemärgi all võib igapäevaelust saada pidev lahinguväli. ...

Tuleb kohe ära märkida, et kui suhtes mõlemad pooled on sündinud Jäära tähemärgi all võib igapäevaelust saada pidev lahinguväli.


Tavaliselt, kui mõlemad kaaslased on sündinud sama tähemärgi all, on neil tavaliselt rohkem ühiseid huvisid ja iseloomujooni, mis neid liidavad mitte ei lahuta. Aga Jäärade näol on tegemist keeruliste tähemärkidega, kes pole loodud alluma reeglitele. See on plahvatusohtlik kooslus, sest mõlemad pooled on kindlalt otsustanud omaenda reegleid järgida. Nende sarnasus on see, mis tekitab nende vahele lõhe.

Jäärast mees on väga elav, entusiastlik, täis energiat ja armastab kiire rütmiga elu, mida Jäärast naisel on raske järgida hoolimata oma suurest vastupanuvõimest.

 

 



Jäärast mehel on meeldiva välimuse all väga tugev omanikuinstinkt välja arenenud. Muuseas, truudus pole tema tugevam külg. Ta ei oska muidu, kui peab teisi naisi ka vaatama.

Jäärast naine on väga sensuaalne ja kirglik. Ta armastab oma iseseisvust, see jälle ei meeldi Jäärast mehele, kes on väga uhke iseloomuga ja nõuab oma kaaslaselt pimedat truudust, tulemuseks on tüli.

Olles mõlemad tugevad võitlejad, elavad nad pidevas vulkaanilises atmosfääris. Mõlemad armastavad oma vabadust ja tahavad teineteise üle domineerida. Nende omavaheline suhtlemine on väga keeruline ja lõppeb tihti tüliga.

Jäärast mees tahab alati oma tahtmist läbi suruda, sama tähemärgi naine keeldub aga alla andmast - nende suhe on tänu nende lõpututele tülidele sageli ohus. Ometi on võimalik, et ka nemad naudivad oma kooselus rahu ja harmooniat. Jäärast mees, hoolimata oma egoismist, domineerivast iseloomust ja egoismist on siiski keegi, kes oskab armastada. Jäärast naine vastab talle sama tuliselt. Kui nad mõlemad seda soovivad võivad nad rahulikult elada.

Olles mõlemad Jäärad ei tunne nad suhtes igavust.

Kommentaare ei ole