{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lapse horoskoop - Väike Jäär

V äike Jäär on see, keda koguaeg peab keelama ja tagasi hoidma, et ta oma kaela ei murraks. Ta tahab kõike näha, teada ja ise omal käel järg...

Väike Jäär on see, keda koguaeg peab keelama ja tagasi hoidma, et ta oma kaela ei murraks. Ta tahab kõike näha, teada ja ise omal käel järgi katsuda.


Kannatlikkus ja pikk meel ei ole tema tugevamad küljed.


Ta on tõeline energiapall.

Jäärast laps võib kisendada niikaua, kuni oma tahtmise saavutab ja väsinud ema talle järgi annab.
Lasteaias on tema teiste eestveda ja juht, kui asjad tema tahtmiste järgi ei laabu, ärritub ta kergelt ja näitab oma raevu välja.

Väike Jäär ei oska valetada, ta on naiivne ja üdini aus.

Lapsest Jäära tuleb õppida kannatlik olema ja mõtlema, enne tegutsemist. Tema loomupärane omadus on tormata ilma mõtlemata.

Ärge valetage talle, vastasel korral tunneb ta end reedetuna. Teie väike Jäär on headuse ja spontaansuse pärl. Lubage tal end väljendada nii, nagu ta seda soovib.

Väike Jäär teab juba väga varakult, mida ta tahab ja mida mitte. Ta on varakult iseseisev ja talle pole lihtne muljet avaldada. Kalduvus teha, mida tahab hoolimata vanemate noomitustest.

Väga impulsiivse iseloomuga on ta võimeline suurteks vihapuhanguteks.

Jäärast lapsel on väga hea mälu, hea huumorimeel ja head sportlikud võimed, mida tuleks julgustada ja edasi arendada.

Jäärast laps saab varakult küpseks aga keda peab seda rohkem valvama, sest ta võib end niiöelda ära põletada, sest tal puudub ohutunnetus. Väike Jäär unistabki ainult iseseisvaks saamisest ja vanemate autoritaarsuse alt pääsemisest. Juba väga varakult tahab ta omaenda rütmi peale suruda soovides ise süüa, ise kõndida ilma käest kinni hoidmata, keeldudes abist ja kisades täiesti jõust, kui te proovite oma tahtmist maksma panna. Tähtis on siiski tema mänguga mitte kaasa minna ja varakult oma autoritaarsus maksma panna, vastasel korral võib ta seda kuritarvitama hakata.

Tal on hea tervis ja ta on harva haige, ta on väsimatu ja ta ei pea pikalt magama, et energiat koguda. Ta on äärmiselt liikuv ja elav.

Väikesele Jäärale ei meeldi kehtestatud reeglid. Tema jaoks on vaja reegleid sättida teistmoodi, et ta seda isikliku vabadusekaotusena ei võtaks.

Ta ei armasta eriti kooli, kodused tööd on tema jaoks peamurdmine. Tema jaoks on parim aeg vahetund, kus ta saab oma energiat välja elada.

Tal on hea mälu aga halb keskendusmisvõime. Tema jaoks oleks ideaalne mänguliselt õppida ja õppimise ajal kindlasti mitte sundida teda paigal istuma. Innustage teda võistlema paremate tulemuste nimel, ennast ületama - see motiveerib teda.

Väike Jäär on väga elav, kellel on vaja liikumist ja tegevust. Tal on vaja oma energiat kulutada
 Sellest hoolimata on oluline varakult paika panna kellaaegadega seotud reeglid, mis puutuvad magama minekut, pesemist jne. See on vajalik tema vaimseks tasakaaluks, mis tulevikus väga olulist rolli mängima hakkab.

Tema nõrk külg on pea, väiksena taob ta seda tihti ära.

Ja loomulikult tuleb mängu ka tema suur impulsiivsus ja elav loomus, mis tihti paneb teda mängima ohtlike asjadega. Ta ei karda mitte midagi.

Sellise elava temperamendiga lapsele oleks hädavajalik valida sportlik trenn, kus ta saaks oma energiat kulutada.

Väikesel Jääral on juba varakult tugevalt väljaarenenud hea loogikameel ja analüüsivõime, mis ennustab ette tulevasi häid juhivõimeid. Ta on sellest muuseas teadlik ja peab ennast juba väiksena teistest paremaks.

Tal on alati palju uusi ideid. Ja mis kõige tähtsam, Jäärast laps on alati elurõõmus ja paistab silma oma julguse poolest.

Head mängukaaslased tema jaoks oleksid need, kes talle jõu poolest lähedased on, niisiis, kui see võimalik on, leidke talle mängukaaslasteks lapsi, kes on sündinud Sõnni, Kaalude, Kaljukitse või Skorpioni tähtkujus.

Jäärast teismelisel on rohkem probleeme, kui teistel, sest ta vihkab sõnakuulmist. Temaga tuleb äärmine rangus kasutusele võtta ja pakkuda talle võimalust ühiste otsuste ja valikute tegemisel kaasa rääkida. Jäärast teismeline ei taha mitte mingil juhul teile oma käikudest aru anda, ta leiab, et tema eraelu puudutab ainult teda ennast.

Ta muretseb palju oma reputatsiooni pärast ja võib enese hea kuulsuse pärast teha rumalusi . Ta tahab iga hingest olla tähelepanu keskmes.

Ärge lootkegi, et teismelisena ta teid kodutööde juures aitaks. Ta on võimeline seda tegema ainult kasu saamise eesmärgil.






Kommentaare ei ole