{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sobivuse horoskoop : Naine Jäär - Mees Kaksikud

K aksikutest mees oskab Jäärast naist meelitada. Naisele meeldib tema huumorimeel. See võimaldab tal välja tulla hallist argipäevast. ...

Kaksikutest mees oskab Jäärast naist meelitada. Naisele meeldib tema huumorimeel. See võimaldab tal välja tulla hallist argipäevast.

Kaksikutest mehele meeldib Jäära positiivne maailmavaade, aktiivne eluviis ja oskus koguaeg mitme projekti kallal tegeleda.
Ta hindab Jäära energiat ja impulsiivset iseloomu.
Paari suur tugevus on nende ühine huumorimeel. See võimaldab neil kokku kuhjunud pingeid maandada ja vältida nii mõndagi tüli.

Jäärast naine heidab mehele ette ebaküpsust, sest Kaksikud ei suuda selgelt oma tunnetest rääkida. Kaksikutel on kalduvus hoida vahemaad enda ja oma tunnete vahele, sest tihti on see sa pea, mis räägib ja mitte süda.
Selline hoiak ärritab Jäära, sest ta näeb hästi, et mees hoolib liiga palju oma vabadusest selleks, et end kellegagi siduda.



Kaksikute jaoks abielu on tema vabadusele takistuseks, sellepärast eelistab ta end hoida teatud kaugusel, et säilitada oma iseseisvus. Ainult, et tema kaaslane ei mõista seda nii. Talle see ei meeldi ja ta muutub armukadedaks. Tal on suur hirm, et ta kaaslane ta maha jätta võib. Et panna meest rohkem nende suhtest huvituma, tahab Jäärast naine muuta teda armukadedaks aga Kaksikutest mees on pigem huvitatud kõigest sellest, mis on uus. Talle meeldivad muutused ja ta katsub oma uudishimu rahuldada, see hoiak viib aga Jäära meeleheitele. Kaksikutest mees aga aimab manipulatsiooni, mis tema selja taga tehakse ja hakkab nende suhtest eemalduma vaikselt.


Selleks, et oma suhtele anda võimalust, peavad mõlemad palju pingutama. Jäärast naine peab andma oma kaaslasele rohkem vabadust, et ta saaks teha seda, mida ta soovib.




Kommentaare ei ole