{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop - Kalad

KALAD  19. veebruar - 20. märts Õnne toov päev: Pühapäev  Õnnenumbrid: 2, 6 ja 7 Märk: Vesi Valitsev planeet: Neptuun  ja Jupiter Võtmesõnad...

KALAD  19. veebruar - 20. märts


Õnne toov päev: Pühapäev 

Õnnenumbrid: 2, 6 ja 7

Märk: Vesi

Valitsev planeet: Neptuun  ja Jupiter

Võtmesõnad: müsteerium, intuitsioon, ohverdamine, tunded, otsustamatus, unistus, illusioon, kohustused, eneseanalüüs, inspiratsioon, müstika, kannatus, usk, reetmine, põgenemine, ükskõiksus, ebausk, kujutlusvõime.

Vääriskivi: Valge teemant

Energiat andev värv: Sinine, soovitav seega kanda sinist riietes, aksessuaaride juures ja ümbritseda end selle värviga.

Suurim soov: Olla teistest ümbritsetud ja vältida üksindust.

Parim keskkond: Jõe või mere ääres.

Kalade tähemärk on sodiaagi viimane ja sümboliseerib uut algust. Kalad sulgevad sodiaagiringi ja sümboliseerivad igavikku, talve lõppu, uuestisündi ja vaimset renesanssi.

Öeldakse tihti, et Kalad elavad omaenda maailmas. Nende mõttemaailm erineb teistest inimestest. Nad kogevad asju enda ümber omal moel. Nad on salapärased, kättesaamatud ja tugeva intuitsioonitundega. Keskkond mängib selle märgi juures suurt rolli. Ta on kaastundlik, tundlik teiste valu ja kannatuste suhtes. Nad on radikaalsed, ekstreemsed, võtavad maailma asju liigselt südamese ja muudavad tihti tuju.

Kaladel ei ole reaalsusetaju. Tundub, nagu maapealne, materiaalne elu ei ole Kalade jaoks tehtud, sest nende jaoks on tähtsamad vaimsed ja südameasjad. Kalad leiavad elu mõtte muusikas, lüürikas, kunstis, ideedes, uskumustes. Sellepärast need väikesed akvaariumikalakesed katsuvad põgeneda sellest maailmast jäädes sõltuvusse sellest, mis aitab neil seda teha. Nad tahavad unustada keha ja vabastada vaimu.
 
 Kalad on ustavad, omakasupüüdmatud ja väga lahked. Neil on väga tundlik isiksus mis muudab nad tolerantseteks. Ta on alati teiste jaoks olemas, olles valmis isegi teiste jaoks ohverdusi tooma. Ta on mõistev. Ta ei armasta agressiivsust. Ta kohaneb igas olukorras ja igasuguste inimestega. Ta on avatud aga diskreetne. Samal ajal ei usalda ta oma probleeme kergelt teistele. Sama asi on tema tunnetega, mida ta välja ei näita. Ta on tagasihoidlik ja uhke. Kalad on pessimistid ja võivad kogeda depressiooni. Nad varjavad oma melanhooliat, oma kurbust, ebakindlust huumori taha. Nad peavad õppima kasutama oma intuitsiooni, kujutlusvõimet ja füüsilist tugevust positiivses vaimus, et saavutada emotsionaalset tasakaalu, vastasel korral saavad neist suured enesehaletsejad.

Kalade tähemärki sümboliseerivad kaks kala kes ujuvad koos ent ometi erinevas suunas. Siin on tegemist teise kahenäolise tähemärgiga, nagu seda on Kaksikud ja Kaljukits. Kui esimene kala ujub pinna poole, valguse suunas, olles kaasa tõmmatud suurtest vaimsetest soovidest, siis teine kala ujub põhja suunas järgnedes omaenda veendumustele ja huvidele. Tegelikult see, et mõlemad kalad ujuvad vastassuunas aga ometi koos, näitab harmooniat hoolimata mitmetest sisemistest konfliktidest, mis Kalade südames toimuvad.

Kalad on täis kontraste, nad on lahked ja kaastundlikud.
Nad elavad tihti korraga kahte elu: avalikku ja salajast - intiimset, mida nad jagavad üksnes kõige lähematega. Kalade tähemärkide esindajaid kuritarvitatakse tihti nende hea südame pärast.Nad elavad vastavalt oma hetke tunnetele olles samal ajal positiivsed ja heas tujus ja järgmisel hetkel ükskõiksed või kurvad.

Ärge arvake, et Kalade tähemärkide esindajaid on lihtne mõjutada, nagu see paista võib. See, et nad on alati naeratavad ja oskavad teisi kuulata ei tähenda, et nad lasevad ennast ära kasutada. Kui Kalad midagi tahavad, ei jäta nad enne, kui on saanud oma tahtmise. Nad panevad mängu kõik oma oskused, kaasa arvatud veenmisoskuse, et saavutada oma tahtmist.

Kaladega tundub, et nad saavutavad alati edu, ilma selle jaoks pingutamata. Kalad oskavad oma tarkust ära kasutada.

Töökaaslastena on Kalad väga head kolleegid. Nad eelistavad olla juhitud ja mitte ise juhtida. Algatusvõime pole nende tugevam külg.

Sentimentaalsel pinnal on nad unistajad, kes unistavad ideaalist ja niipea, kui nad oma täiuslikku kaaslast kohanud on soovivad nad kohe temaga abielluda. Tegelikkuses aga kooseluga kaasnevad kohustused  ei käi kaasas tema nägemusega armastusest ja ta tunneb end pettununa. Ta idealiseerib oma kaaslast ja kui see idüll puruneb muudab see ta relvituks. Kaladel on vaja enda kõrvale kedagi, kellel on pea kindlalt õlgade vahel ja kes suudab teda kaitsta, talle turvatunnet pakkuda ja suuta teda igapäeva rutiinist välja viia.

Sõprussuhtes on nad väga head sõbrad, kes võtavad teiste probleeme südamesse. Ta mõistab neid hästi ja paneb end teiste asemele sellisel määral, et võib omaenda identiteedi kaotada. Kaladel on vaja tugeva iseloomuga sõpra, kes oskab teda positiivsel lainel hoida. 

Naisest Kalad on tavaliselt õrnad, romantilised ja unistavad. Nad on väga pühendunud ja ei oska ei öelda. Mehed on suurepärased pereisad, kes armastavad mängida õpetaja rolli oma laste juures. Mõnikord võib põgeneda oma kohustuste eest kartusest end siduda.

Isegi, kui nende reaalsustaju pole hästi arenenud on neil rahaga üldiselt hea suhe. Te tunnete raha väärtust ja oskate olla ettevaatlik.

Kalad sobivad hästi Vähi, Skorpioni, Kaljukitse ja Sõnniga. Ta ei armasta eriti Kaksikuid, Kaalude, Veevalaja,Lõvi, Amburi ja Jäära tähemärgi esindajaid.











Kommentaare ei ole