{ads}

HIDE

Viimased

latest

See on nende lugu : Kristjan (54-aastane) ja tema naine Siiri (31-aastane)

      Siiri (31) ja Kristjan (54) elavad koos juba kuuendat aastat.  "Me kohtusime töö juures nagu paljud ilmselt. ...

 


 


 

Siiri (31) ja Kristjan (54) elavad koos juba kuuendat aastat. 

"Me kohtusime töö juures nagu paljud ilmselt. Niipea, kui ma Kristjanit nägin, ma teadsin, et see on just see mees, keda ma olen oodanud kõik need aastad. Ma polnud mitte midagi sellist päriselt ka varem tundnud, mitte kunagi! No muidugi, ma olin noor ka , aga ikkagi. Aga mind nagu see absoluutselt ei häirinud, et Kristjan minust nii palju vanem oli! Mul polnud mingeid sihte veel paika pandud elus. Ma olin just saanud endale oma isikliku korteri. No ja kui ma sain Kristjaniga kokku, siis nagu loomulikult hakkasime me koos plaane tegema. Mulle jubedalt meeldis see ja meeldib praegu muidugi ka, et mu mees on nii tark, ta on palju elukogenum, kui mina, selline turvaline tunne on temaga olla. Tõsiselt kohe. Ma saan oma mehele toetuda nii heas, kui halvas. 

 

 

Loomulikult alguses vaadati meid viltuse pilguga, mu oma vanemad ja õde isegi katsusid minuga tõsiselt rääkida. Aga mina olin juba oma otsuse teinud. Ma tahtsin, et nad ise näeksid, et meie suhe on tõsine ja Kristjan ei ole üldse selline mees, et ta kasutaks mind ära. Tegelikult on mul tunne, et just see, et me pidime kogu maailmale nagu midagi tõestama, muutis meie suhet veelgi tugevamaks. Nagu oleks kogu maailm seisnud korraga meie vastu, et meie ja nemad. 

Ma tõesti armastan Kristjanit. Mind ei huvita üldse teised mehed. Kristjan on just see, keda ma vajan. Mees, kellega ma tahan elada koos. Ma ei taha teisi, miks ma peaksin? Mulle meeldib Kristjan just sellisena nagu ta on. Mul on isegi raske ennast ette kujutada kellegi endavanusega. Mind ei huvita see. Mulle piisab sellest, kui ma näen oma sõbrannade elu, no ja mis siis, kui on mõni kena kutt, kes tõmbab pilke - minule ei paku see mingit huvi. Mõni sõbranna on ikka püüdnud uurida, et mis sa arvad, kui su elus oleks keegi teine - aga ma ei taha. Ma käin väljas sõbrannadega, sest Kristjan on selline kodune, ta ei viitsi enam eriti väljas käia. Ma tunnen ennast Kristjaniga hästi ja ei taha mitte kedagi teist tema asemele. 

 

 

Kristjan ei taha lapsi saada. Paar aastat tagasi ma jäin rasedaks, ma olin unustanud beebipilli võtta ja nii ta läks. Aga ma teadsin, sest me olime juba sellel teemal rääkind, Kristjan oli mitu korda korranud, et tema ei taha mingeid lapsi enam, ta ei kujuta end ette selles vanuses isaks saamas. Ta leiab, et on liiga vana selleks. Ma tegingi aborti. Jah, see tegi mulle haiget aga ma austasin Kristjani soovi. 

Kui see kõrvale jätta, siis oleme me õnnelikud. Kristjan teenib paremini, kui mina, mis on ka normaalne. Tänu temale saame me nii palju reisida. Ta on mulle teinud palju kingitusi. Varem polnud keegi mulle nii kalleid kingitusi teinud. Kristjanile valmistab see rõõmu, kui ta saab mulle midagi kinkida, ma näen seda tema silmist. Ta toob mulle tihti lilli. Ei unusta kunagi mu sünnipäeva. Täiesti ideaalne mees. Mis siis, et mõnikord me tülitseme nagu kõik paarid, ma kujutan ette. Aga õnneks ei kesta see kaua. Sest Kristjan on selline pigem võiks öelda rahulik mees. Teda ei ole võimalik nii kergesti närvi ajada. Ta oskab isegi mind maha rahustada. Me mõlemad tahame, et meie suhe toimiks ja me ei viitsi vaielda mõttetute asjade pärast. Milleks?

Kommentaare ei ole