{ads}

HIDE

Viimased

latest

Noor naine jagas oma rõõmu selle üle, kuidas tema valmistas talle ilusa kingituse emadepäevaks, koristades kogu elamise ära. Teised aga leiavad, et kodu koristamine ei peaks olema üksnes naiste töö

 TikTokis jagas üks naine suurt rõõmu selle üle, et tema mees tegi talle ilusa kingituse. Teised aga leidsid, et selline suhtumine ...

 TikTokis jagas üks naine suurt rõõmu selle üle, et tema mees tegi talle ilusa kingituse. Teised aga leidsid, et selline suhtumine naistesse ei ole ilus.  


 


Lühikeses videos, mis kestab kõigest 6-sekundit, jagab noor naine oma rõõmu, mille tema mees talle samal hommikul valmistas, koristades terve köögi ära emadepäevaks. Selgituseks on juures tekst, et kuna neil on hetkel rahaga kitsas käes, ei soovinud naine, et mees talle kingitust ostaks. Seega ärkas mees sellel hommikul pool seitse, et koristada kodu ära. Video pealt ongi näha puhast kööki. Üks roos on samuti vaasis laua peal. 

"Mul on nii armas mees. Nii tore on ärgata hommikul, kui kogu elamine on puhas. Minu jaoks loeb kõige rohkem, et ta nägi vaeva ja pingutas, see on palju tähtsam, kui kingitus. 

 

@jessquick12 I have such a sweet husband. Waking up to a clean house was perfect. The effort and thought are so much more important to me than a gift (although i did get a small gift because he makes a big deal out of holidays.) #happymothersday #mothersday #marriage #husbandsoftiktok ♬ Love Story (Taylor’s Version) - Taylor Swift

 


"See on elementaarne ju, et mõlemad koristavad kodu, te elate ju koos seal. See pole mingi kingitus!"

Ainult, et kommenteerijad ei näinud seda sama pilguga, nende arvamused läksid pigem lahku. 

"Kas su mees ei elagi siis seal? See on ju tema oma kodu, mida ta koristab.", ütleb üks.  

 

 

Teine lisab : "Lõppude lõpuks on see ju elementaarne, et igaüks koristab. See pole mingi kingitus!"

Kolmas aga lisas, et tegu on väga seksistliku kingitusega : "See on täiesti seksistlik kingitus. Oma kodu koristamine ei ole nüüd küll mingi kingitus, mees peaks iga päev kodu koristama."

 

Naine aga otsustas vastata irooniliselt

Lugedes kommentaare ja kriitikat oma mehe aadressil, vastas video postitaja nii : "Oh mind küll! Kuidas ma saingi hinnata seda, mida mu mees tegi. Kui rumal minust! Ma oleksin pidanud ju hoopis vihastama, kas pole! Ma olen kindel, et ta oleks võinud mulle teha parema kingituse ilma raha kulutamata!"  

 

 

Ent tema vaatajad jäid enesele kindlaks, öeldes, et lõppude lõpuks on see ükskõik mis, aga mitte kingitus. 

"See pole kingitus, see on rünnak! ", kirjutas üks. 

Ent oli ka neid, kes jagasid naise rõõmu : "Nii tore kingitus! ", kirjutas üks. 

"Mina oleksin ka heldinud sellise kingituse üle, mis valmistaks mulle palju rohkem rõõmu, kui ükskõik mis muu asi!", lisas teine. 

@jessquick12 Replying to @Patty Connally ♬ original sound - J Quick

Kommentaare ei ole