{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida teie arvate selle ema otsusest, kes kutsus oma tütre sünnipäevale terve klassi. Ühe lapse jättis ta aga kutsumata

 Redditi keskkonnas küsib üks ema teiste arvamust, et teada saada, kas ta tegi õieti või mitte. Nimelt otsustas ema kutsuda oma tüt...

 Redditi keskkonnas küsib üks ema teiste arvamust, et teada saada, kas ta tegi õieti või mitte. Nimelt otsustas ema kutsuda oma tütre sünnipäevale kõik klassi lapsed, välja arvatud ühe lapse, kelle ta jättis meelega kutsumata. Saades teada põhjuse, avaldasid lugejad talle isegi toetust. 

foto : unsplash / Alex Callegos



Kõik lapsevanemad teavad seda, et lapse sünnipäeva organiseerimine ei olegi alati kõige lihtsam. Kõigepealt tuleb leida koht, kus sünnipäeva pidada, seejärel valida menüü, mida lauale panna ning seejärel otsustada lapsega, keda kutsuda. 

Redditi keskkonnas küsiski üks ema teiste arvamust, et teada saada, kas ta tegi õieti või mitte, jättes ühe lapse oma tütre sünnipäevale kutsumata. Põhjus, miks ta jättis selle lapse kutsumata, oli järgmine : " See õpilane, keda me ei kutsunud, on korduvalt mu tütart kiusanud (me oleme sellest rääkinud õpetajate ja selle lapse vanematega). Otse loomulikult ei taha mu tütar seda last oma sünnipäevapeaole.", selgitab ema. 

 


"Ta palus oma tütrel vabandada minu tütre ees, aga siis oli juba liiga hilja."

Kiusaja ema võttis nendega ühendust ja katsus olukorda heaks teha, et ta laps ei peaks jääma sünnipäevapeost kõrvale. 

"Selle teise lapse ema helistas mulle ja ütles, et ta tütar nutab, kuna ta on ainuke, keda ei kutsutud ja et kõik teised klassis räägivad ainult sellest peost. Ma ütlesin talle, et tema laps kiusas minu tütart ja see on ka põhjuseks, miks ta jäeti kutsumata (ta teab seda väga hästi). Ta vastas mulle, et ma õpetan oma lapsele, kuidas olla südametu. Ma ei ole sellega nõus. "

Ent kiusaja ema samuti mitte, sest ta käis peale : "Ta palus oma tütrel vabandada ja kirjutada minu lapsele kiri, et me mõtleksime järele. Ent ma jäin oma seisukoha juurde ja ütlesin talle, et selle jaoks on liiga hilja."

Oma teo õigustamiseks rääkis see ema, mis tema tütrega siis õieti juhtus ja kuidas teda kiusati. 

"Ükskord  tuli Payton nuttes koju, sest teine tüdruk oli teda kiusanud. Ta oli talle ütelnud, et Payton ei ole ilus ja on liiga paks jne. Teisel korral tuli mu tütar jälle nuttes koju, sest seesama tüdruk oli talle öelnud, et ta ei saa pom-pom girl'iks (ergutajad spordivõistluste ajal), sest ta ei ole piisavalt ilus. 

 

 


Lugejad avaldasid emale toetust

Redditi keskkonnas avaldasid teised vanemad kohe toetust Payton' emale. 

"See on väga hea, mis te teete, sest te õpetate oma tütrele nii, kui tähtis on paika panna piirid, et kaitsta ennast nende eest, kes teevad teistele halba. Mis siis, et kõnealused lapsed on alles 7-aastased. Tubli!"

"Kui üks laps kiusab teist, on loomulik, et teda ei kutsuta sünnipäevale. See on hea õpetus ka kiusajale, keda see lugu peaks panema aru saama, et tema tegudel on tagajärjed. "

Kommentaare ei ole