{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida teie arvate, kas teie arust on normaalne, kui lapselapsed käivad vanaemaga koos vannis?

  Redditi foorumis rääkis üks ema loost, mis viis ta endast täiesti välja. Nimelt avastas ta, et tema ämm käib vannis koos tema l...

 Redditi foorumis rääkis üks ema loost, mis viis ta endast täiesti välja. Nimelt avastas ta, et tema ämm käib vannis koos tema lastega ja seda ilma ainsagi riideesemeta. Naine otsustas oma ämma vastu välja astuda. 



Alati ei ole lihtne hoida ämmaga häid suhteid, eriti siis, kui lapsed on veel väikesed. Kõikidel inimestel on erinevad kasvastusviisid ja elunägemused - see, mis on lubatud ühele, ei ole lubatud jälle teisele. See, mis tundub iseenesestmõistetav osade inimeste jaoks, võib olla täiesti lubamatu teise jaoks. Juhtub mõnikord, et ämm üldse noorte arvamusest välja ei tee ja teeb ainult oma tahtmist. Redditi keskkonnas jutustas üks ema oma lugu. Tegemist on ameeriklannaga, kes elab juba ammu oma mehest lahus ent kes avastas kogemata, et tema ämmal on harjumuseks käia vannis koos tema lastega. Tollele emale ei mahu see aga pähe ja nüüd on ta otsustanud teha kõik, et lapsed enam oma vanaemaga ei kohtuks. 

 


"Foto on asitõend!"

Olukord kahe naise vahel on hetkel väga pingeline. Sest vannis käimise lugu pole veel kõik. Naise sõnul on ämm juba teinud valeavaldusi ja -tunnistusi lastekaitse liidule,  süüdistades laste ema oma poja poolt kordasaadetud vägivallas. Ema on otsustanud nüüd ämma korrale kutsuda, esitades talle omapoolse süüdistuse ja kasutama vajadusel kohtu abi selleks, et ämm ei saaks enam lastelastega kohtuda. Ta ei ole ainult kindel, kas ta peaks lisama asitõendina foto, mille ämm talle ise saatis ning mille peal on näha, kuidas ämm lastelastega koos vannis on. Ema küsibki lugejate arvamust, kas ta peaks lisama foto asitõendina nagu advokaat talle seda soovitab.

 


Lugejad soovitavad tal lisada foto dokumentide hulka

Suures enamuses soovitasid lugejad emal lisada foto toimikusse. "Muidugi tuleb foto ka lisada toimikusse, see näitab ju, kui toksiline ämm teil on!" 

Ent mõned jälle ei saanud aru, milles probleem seisneb tegelikult ning ütlesid, et tegemist on kultuurilise tagamaaga. 

"Ma ei saa ameeriklastest aru. Meie jaoks oli täiesti normaalne see, et me lapsena käisime vannis ja duši all koos oma vanemate ja vanavanematega, samuti vendade-õdede ja tädide ning onude lastega. ", selgitas üks lugeja. 

"Osades kultuurides käiakse ka saunas terve perega. Seda peetakse täiesti normaalseks ja selles pole midagi imelikku.", seletas teine.

Kommentaare ei ole