{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukits

     Kuu on nädala alguses Lõvi märgis. Vii oma plaanid ellu. Nädala keskel on Kuu Neitsi märgis, tuues sulle kaasa väljakut...


 

 

 Kuu on nädala alguses Lõvi märgis. Vii oma plaanid ellu. Nädala keskel on Kuu Neitsi märgis, tuues sulle kaasa väljakutseid. Kuu on nädalavahetusel Kaalude märgis. 


Armastus

Paaridele : elukaaslase käitumine võib mõjuda sulle ärritavalt. Sulle ei meeldi halvad üllatused. See nädal ei muuda teie omavahelisi suhteid just paremaks.

Vallalised: sa võid küll kohtuda uute inimestega aga kahjuks praegu veel seda õiget inimest su ellu ei tule.

 

Raha

Tänu Merkuuri heale mõjule võid sa saada sellel nädalal häid uudiseid. Sa võid leida toetust sealt, kust sa ei osanud seda oodatagi. 

 

Tervis

Hoidu igasugustest liialdustest. Ära söö liiga palju, ära kurna oma organismi ära, ära mõtle liiga palju musti mõtteid. Katsu leida vahendeid, mis aitavad sul pingeid maandada ja ära muutu liiga emotsionaalseks. Jää mõistlikuks.

 

 

Töö

Kõik läheb hästi. Väga head juhused tekivad, mis aitavad sul oma positsiooni kindlustada. 

 

Pere

Sa tunned suuremat vaimset väsimust sellel nädalal ja see koormab su õlgu. Sa tahaksid, et sul oleks võimalik panna see mure- ja kohustustekoorem natukeseksi oma õlgadelt maha, sa tahaksid olla lihtsalt õnnelik aga praegusel hetkel on see nii raske ja ülejõu käiv. Selle all kannatab aga sinu pere kõige rohkem. Hea oleks, kui sa jätaksid oma mured ukse taha ja mõtleksid rohkem sellele, mis sulle elus kõige tähtsam on. 

Kommentaare ei ole