{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukits

      Merkuur siseneb Kaksikute märki 3. juunil. Noorkuu on Kaksikutes 6. juunil.  Armastus Ole ettevaatlik, sest...


 

 

  Merkuur siseneb Kaksikute märki 3. juunil. Noorkuu on Kaksikutes 6. juunil. 


Armastus

Ole ettevaatlik, sest sellel nädalal võid sa olla veelgi tundlikum ja võtta iga väiksematki asja südamesse. Selline hoiak võib aga tekitada probleeme, kui mitte kodutüli sinu ja su partneri vahel. Sa oled närvilisem ega võta vaevaks teist inimest ära kuulata ehkki tema tahab ainult, et te saaksite oma probleemid ära lahendatud. Ehkki su kaaslane võib olla mõistev ja saada aru, et sa ei ole kõige paremas tujus, oleks siiski hea, kui sa ei muudaks olukorda hullemaks. 

 

 


Töö ja raha

Võimalik, et töö juures valitseb pingelisem õhkkond. Juba pikemat aega tunned sa, et oled väsinud ja kurnatud kõigest. Selle tõttu tunned sa suuremat rahulolematust oma hinges. Et olukord hullemaks ei läheks, ära hakka midagi suurt praegusel hetkel otsustama. Mõtle kaks korda enne, kui sa midagi teed ja enne, kui sa kuhugi alla kirjutad. Mis puutub rahaasjadesse, siis midagi märkimisväärset ei tohiks juhtuda, selle koha pealt võid sa rahulik olla. 


Tervis

Miks mitte teha hingemisharjutusi? Jooga ja mediteerimine on sinu parimad sõbrad sellel nädalal, mis aitavad maandada stressi ja pingeid. Käi rohkem väljas, suhtle oma lähedastega ja unusta kõik oma väikesed mured. Just need pinged ja probleemid tekitavadki mulje, et midagi head ei ole enam ees ootamas. 


Kokkuvõttes on sind ees ootamas natuke keerulisem nädal.

Kommentaare ei ole