{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jah, ma tahan olla üksi

     Jah, ma tahan olla üksi. Mitte sellepärast, et ma ei armasta inimesi, vaid teistega koosolemine väsitab mind. Lärm ja s...


 

 

 Jah, ma tahan olla üksi. Mitte sellepärast, et ma ei armasta inimesi, vaid teistega koosolemine väsitab mind. Lärm ja sagimine on väsitavad. Ma olen parema meelega üksi, kui inimestega, kes ei ole minuga samal lainel. Ma ei taha sugugi öelda, et teised inimesed ei ole huvitavad. Ma tahan lihtsalt öelda, et me oleme liiga erinevad. Meil on erinev tundlikkuse tase. Ma tahan samuti öelda, et mida vanemaks ma saan, seda selgemaks mul saab, kes ma olen, kuhu ma lähen ja mida ma tahan. Ning samuti see, mis mulle enam ei sobi. Ma ei vaja seltskonda enda ümber. Ma ei tunne ennast kunagi üksi, ma armastan lausa neid hetki, kui mu ümber on vaikus. Kui ma kutsungi endale külalisi, siis on mul soov seda teha ja see valmistab mulle rõõmu. Ent oma sisemise rahu saan ma tagasi siis, kui ma olen üksi. Oma patareid saan ma täis laadida üksi olles. Täiesti vabalt saan ma ennast tunda siis, kui ma olen üksi. Üksi kodus või looduses. Ma olen empaat. Ma olen empaat, kes austab piisavalt iseennast ja oskab oma keha, vaimu ja hinge kuulata. Ma armastan väga teisi inimesi, mulle meeldib neid kuulata, anda nõu ja aidata. Aga peale kõike seda pean ma olema üksi. Kui keegi tunneb mind selle jutu järgi ära, siis teab ta nüüd, et kui ma kellegagi koos olen, ei ole see sellepärast, et mul pole midagi muud teha vaid sellepärast, et ma seda tõesti tahan. 


Autor tundmatu

Kommentaare ei ole