{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : saage tuttavaks sodiaagi kõige võimsama ja tugevama paariga

 Nad on ilusad, nad on säravad ja neis on midagi seletamatut, mis paneb teisi neile järele vaatama. Neis on miski, mille tõttu nad ...

 Nad on ilusad, nad on säravad ja neis on midagi seletamatut, mis paneb teisi neile järele vaatama. Neis on miski, mille tõttu nad on teistest palju tugevamad. Nad on kokku loodud. Miski ei saa neid takistada, saatus ise hoolitseb selle eest, et nad teineteise leiaksid. 


 



Kui rääkida paaride omavahelistest sobivustest, võib sageli usaldada seejuures astroloogiat. Ehkki teie suhe võib ilusasti alata, võib juhtuda, et mõne aja möödudes tekib sul tunne nagu poleks teie vahel õieti midagi enam. Puuduvad ühised huvid, puudub tõmme. Võib-olla on põhjuseks aga hoopis see, et te ei ole kokku loodud, teie tähemärgid ei sobi omavahel. Ent on ka teisi paare - neid, kes teineteise alati leiavad varem või hiljem. Need on sodiaagi saatuslikud paarid. Näiteks nii nagu tuline Ambur leiab Kaalude esindaja, kellesse ta esimesest silmapilgust armub; rõõmsameelne Kaksikute esindaja kaotab oma südame originaalsele Veevalajale; õrn ja tundlik Kalade esindaja armub aga ülepeakaela mõnda Sõnni. Meil kõigil on oma hingesõber. Astroloog Carol Starr on aga välja selgitanud, milline on horoskoobi kõige tugevam ja võimsam paar. 

 

 

Nad teevad kõike koos. Nad on täiuslikud. Nad suudavad koos suuri asju korda teha. Nad on kokku loodud. Koos olles õhkub neist mingit seletamatut energiat, mis kellelegi märkamatuks ei jää. Nad toetavad ja aitavad teineteist. Nad võiksid valitseda tervet maailma, aga ainult siis, kui nad on koos ja külg-külje kõrval. 


Kõige ideaalsem sodiaagipaar

Nad on sodiaagi Brad Pitt ja Angelina Jolie. Müütiline paar, kellest ikka veel räägitakse. Neid kutsutakse igale poole ja nad jõuavad kõikjale. Kui sul on midagi vaja, piisab, kui sa helistad ja nad tulevad sulle appi. 

 

 

 

KALJUKITS ja LÕVI

Tegemist on ei kellegi muu, kui Kaljukitse ja Lõvi paariga. Kaljukits on Maamärk, Lõvi aga Tulemärk. Teoreetiliselt ei tohiks miski neid siduda. Kusjuures öeldakse ju, et maa kustutab tule. Kaljukits on pigem tõsise ellusuhtumisega ja reserveeritud olemisega. Lõvi aga armastab suhelda, ta on maailmale avatud ja teeb kõike hingega. Raske on tegelikult ette kujutada, milline peaks nende igapäevaelu välja nägema ja kuidas nad võiksid oma suhet hoida. Aga kõik need küsimused jäävad esitamata, kui uskuda astroloogia imedesse.

Carol Starr seletab seda järgmiselt : " Lõvile meeldib silma paista. Talle meeldib teiste inimestega kohtuda. Talle meeldib lähedastega aega veeta. " Seega hoolitseb Lõvi sotsiaalse külje eest. Kaljukits aga võtab projektide eest hoolitsemise enese peale. Ta oskab organiseerida oma elu. Tema hoolitseb kõige selle eest, mida nad teha võiksid koos. Nende paarisuhe  on väga edukas ja õnnelik. Neil on tihe päevakava, neil on suur tutvusringkond ja nad viivad kõik oma plaanid ellu.

 

 

LÕVI ja KALJUKITS - sodiaagi kõige tugevam paar

Nad ei ole ainult kõige võimsam paar. Lõvi ja Kaljukits toetavad teineteist lakkamatult. Ühele meeldivad väljakutsed, teine paistab silma oma täpsuse poolest. Mõlemad on hästi nõudlikud. Nad aitavad teineteist, andes parima endast. Kahekesi koos võivad nad jõuda väga kaugele ja seda selle tõttu, et nad annavad endast kõik teisele. Lõvi on romantiline ja suure südamega, ta ei hoia kokku pingutuste pealt, et näidata oma kallimale välja, kui palju ta temast hoolib ja teda armastab. Sellest aga piisab, et Kaljukitse maha rahustada. Omalt poolt Kaljukits aga tunneb imetlust oma Lõvikese vastu, keda ta ei väsi kiitmast. Nad toetavad teineteist, imetlevad teineteise andekust, oskusi ning teadmisi ja avaldavad iga päev armastust. 

Miski ei peata neid. Nad on truud. Lõvi võib küll pealtnäha olla kergemeelne, ent tegelikult armastab Lõvi armastust. Kui ta on oma südame kellelegi kinkinud, teeb ta kõik, et hoida oma suhet. Lõvi on ääretult lojaalne ja seda õigusega. Kaljukits aga on valmis kõigeks Lõvi pärast. Ta teeb kõik, et hoida oma suhet. Ta ei tee midagi poolikult. Ta teeb kõik, et nende suhe toimiks. Nad on tugevamad, kui kunagi varem. Neid seob miski, mida teised ei näe ja mida keegi purustada ei saa. Lõvi ja Kaljukits on maagiline paar.


Kommentaare ei ole