{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millise tähemärki esindajale toob juunikuu suuremat rahaõnne kaasa?

 Vaadates planeetide seisu tundub, et vähemalt ühe tähemärgi esindajale toovad tähed suuremat rahaõnne kaasa juunikuus.

 Vaadates planeetide seisu tundub, et vähemalt ühe tähemärgi esindajale toovad tähed suuremat rahaõnne kaasa juunikuus.




Inflatsioon pani meid kõiki rohkem oma raha lugema. Lähenemas on suvepuhkus, see aga tähendab suuremaid kulutusi. 

Sageli ongi nii, et suvel kulub raha rohkem, kui muul aastaajal. Ikka tahaks ju endale midagi head ja paremat lubada. Ent kõikidel ei ole vaja muret tunda selle üle, kuidas ots-otsaga kokku tulla, sest planeedid on otsustanud teha ilusa kingituse ühe tähemärgi esindajale. 


Selle tähemärgi esindajale toovad planeedid suuremat rahaõnne kaasa juunikuus

 

 

LÕVI

Kui sa oled sündinud 23. juuli ja 22. augusti vahel, ei ole sul vaja enam muretseda, sest ühel või teisel moel saad sa juunis raha juurde. Võib-olla on tegemist preemiaga, võib-olla palgatõusuga. Võib ka juhtuda, et sa saad lihtsalt täiesti ootamatust kohast suurema summa raha. Kuidas ka ei ole, raha leiab sinu juurde tee ja tänu sellele peaks paranema su majanduslik seis. 

Hea uudis on ka see, et sa peaksid olema juunikuus paremas vormis, kui kunagi varem. Töö juurest peaksid sa saama häid uudiseid, mis peaksid tegema su meele rõõmsaks. Ära unusta jagada ka oma head õnne teistele, kellel nii hästi ei vea, kui sinul. Üks naeratus, üks hea sõna - selleks ei ole palju vaja, et teha head. Väga edukas kuu on Lõvi ees ootamas. 

 

 

Ent kui sa peaksid olema sündinud Lõvi tähtkujus, siis kas sa tead, et igal tähemärgil on oma õnnepäev. Lõvi õnnepäev on pühapäev. 

Sellel aastal toob Lõvile aga kõige rohkem õnne 7. august. Just sellel päeval on kõik võimalused avatud, miks mitte mängida lotoga?

Lõvi õnnenumbrid on aga 1, 2, 3, 4, 17, 18, 37 ja 44. Need on numbrid, mis saadavad ja kaitsevad sind igal elu etapil. Kui sa oled Lõvi, siis kasuta nende numbrite kombinatsioone õnnemänge mängides või miks mitte, pane telefoni koodiks. Need on märgid, mis tuletavad sulle meelde, et hea õnn ei jäta sind maha.


Kommentaare ei ole