{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline päev toob sinu tähemärgile õnne sellel nädalal?

 Vaatame lähemalt, milline päev peaks sinu tähemärgile sellel nädalal kõige rohkem õnne tooma!   

 Vaatame lähemalt, milline päev peaks sinu tähemärgile sellel nädalal kõige rohkem õnne tooma! 


 



Planeetide seis muutub üsna tihti ja sellega koos muutub ka valitsev energia. See on ka põhjuseks, miks päevad on erinevad ja kunagi ei tea, mida järgmine päev kaasa toob. Ent alati on hea teada, milline päev peaks tooma kõikide märkide järgi häid uudiseid kaasa.


JÄÄR - esmaspäev, 3. juuni

Uued tuuled on Jäärade elus puhuma hakkamas ning seda kohe nädala alguses. Vähemalt kinnitab seda Marsi (tegevus) ja Uraani (muutused) liit. Marss on hetkel Jäära märgis, Uraan aga Sõnnis. Eesolevad muutused peaksid tooma Jäärale eekõige rahaõnne kaasa.


SÕNN - esmaspäev, 3. juuni

Planeedid ise soovitavad Sõnnil käärida käised üles ja viia oma unistused ellu. Just praegu on kõige paremad võimalused selleks avanemas. Hea õnne planeet Jupiter toetab Sõnni kõikides ettevõtmistes, Jupiteri aitavad omalt poolt aga Veenus ja Päike. Tänu sellele peaksid ootamatud võimalused tekkima just nädala alguses.


KAKSIKUD - teisipäev, 4. juuni

Kui Kaksikute esindaja mängib lotot, siis teisipäevane päev peaks talle selle jaoks suuremat õnne tooma. Teisipäeval peaksid ka mitmed ootamatud kohtumised aset leidma tänu Veenuse ja Päikese konjunktsioonile. Ent lisaks sellele sõlmivad samal päeval tugeva liidu Merkuur ja Jupiter, tuues omakorda Kaksikutele õnne kaasa. Asjad hakkavad liikuma õiges suunas. 

 

 


VÄHK - laupäev, 8. juuni

Laupäevane päev toob kõikidele Vähikestele võimaluse tulla oma kaitsva kesta alt välja ning mõtelda selle peale, mida nad tegelikult tahavad. Ja mis veelgi tähtsam - näha oma silmaga, kuidas soovid hakkavad täituma. Kuu (viljakus), Merkuur (suhtlemine) ja Saturn (planeerimine), muudavad Vähki enesekindlamaks ning toovad talle head õnne kaasa, mille abil viimane saab oma soove ellu viia. 


LÕVI - esmaspäev, 3. juuni

Lõvil avaneb esmaspäeval võimalus särada. Veenus ja Päike Kaksikute märgis moodustavad tugeva liidu, tuues sellega Lõvile head õnne kaasa. Marss Tulemärgis aga muudab Lõvi ettevõtlikumaks ja julgemaks. 


NEITSI - teisipäev, 4. juuni

Merkuur ja Jupiter lisavad Neitsile teisipäeval enesekindlust, aidates tal end selgemini väljendada ja olla otsekohesem. Üks sellel päeval aset leidev jutuajamine võib osutuda eriti viljakaks, võib isegi juhtuda, et tänu sellele suudab Neitsi lahendada ühe probleemi oma elus. 

 

 


KAALUD - teisipäev, 4. juuni

Planeedid toovad teisipäeval Kaaludele suuremat õnne kaasa, toetades teda kõikides ettevõtmistes. Mitmed toredad kohtumised võivad aset leida. 


SKORPION - laupäev, 8. juuni

Skorpionile toovad sel päeval head õnne kaasa Kuu Vähi märgis ja Saturn Kalades. Laupäevane päev peaks talle tooma mitu head uudist. 


AMBUR - esmaspäev, 3. juuni

Esmaspäevane päev on kõige parem selleks, et olla ettevõtlikum ja unistada suurelt. Mitmed asjad peaksid saama selgemaks.

 

 


KALJUKITS - esmaspäev, 3. juuni

Tänu Kuule (küllus) Sõnni märgis ja Jupiterile (hea õnn) Kaksikutes peaks Kaljukits saama ootamatust kohast suurema summa raha, mis peaks teda meeldivalt üllatama. 


VEEVALAJA - teisipäev, 4. juuni

Teisipäevane päev peaks tulema üle ootuste hea kõikide Veevalajate jaoks ning tooma talle mitu head uudist, mis on seotud kas tööasjade või isikliku eluga. Merkuur ja Jupiter toovad Veevalajale sel päeval õnne. 


KALAD - laupäev, 8. juuni

Kaladele toovad laupäeval õnne Saturn ja Kuu. Üks ilus päev on teda ees ootamas laupäeval.

Kommentaare ei ole