{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline päev sinu tähemärgile sellel nädalal õnne toob?

    Jäär : teisipäev, 11. juuni Kuu on Lõvi märgis koos Chiron'iga  ning toob Jäärale head õnne kaasa. Tänu sellele on Jäär...


 

 

Jäär : teisipäev, 11. juuni

Kuu on Lõvi märgis koos Chiron'iga  ning toob Jäärale head õnne kaasa. Tänu sellele on Jäär palju enesekindlam ning valmis mägesid tõstma selleks, et oma plaane ellu viia. Miski ei peata teda, ta on valmis suurteks tegudeks. 

 

Sõnn : kolmapäev, 12. juuni

  Merkuur ja Veenus kohtuvad Sõnni märgis, tuues head õnne kõikidele Maamärkidele. Sõnn võib kindel olla, et see päev toob talle häid uudiseid, mida ta on kaua oodanud. Kõikide märkide järgi peaks see päev olema täis armastust. 

 

Kaksikud : reede, 14. juuni

  Reedel on Kuu Kaalude märgis. Päike ja Jupiter aga Kaksikute märgis. Tänu neile kolmele on Kaksikute esindajat ees ootamas unustamatu päev, täis häid üllatusi. 

 

Vähk : pühapäev, 16. juuni

Pühapäev toob Vähile head õnne, raha, tervist ja armastust. Mida veel tahta? 




 

Lõvi : teisipäev, 11. juuni

Kuu Lõvi märgis teeb Lõvikese hingele pai. Tänu sellele peaks teisipäev viima ära kõik Lõvi probleemid ja mured. Lisaks saadab Jupiter talle sel päeval head õnne. 

 

Neitsi : kolmapäev, 12. juuni

Iga päev seda ei juhtu, aga sellel kolmapäeval võib Neitsil tekkida tunne, et elu on imeline. Kuu on tema märgis ja kingib Neitsile meeldejääva päeva täis häid üllatusi ja armastust. 


Kaalud : reede, 14. juuni

Väga hea päev on Kaalusid ees ootamas reedel, kõik nende ettevõtmised peaksid just sellel päeval õnnestuma. Veenuse tee ristub sel päeval Kuuga, kolmapäev peaks tooma ka armastust Kaalude ellu. 


Skorpion : pühapäev, 16. juuni

Pühapäeval on Kuu Kaalude märgis, Veenus aga Kaksikute märgis. Kõik see peaks tooma Skorpionile head õnne kaasa ning tegema ta meele rõõmsaks ja tuju heaks. 

 

 

 

 

 

Ambur : teisipäev, 11. juuni

Teisipäevane päev toob Amburile lausa mitu head uudist. Kõik tuled on rohelised, kõik võimalused on avatud. Kuu on sõbramärgis, planeedid ise joonduvad, et Amburil kõik hästi läheks. 

 

Kaljukits : pühapäev, 16. juuni

Veenus, Kuu ja Marss moodustavad tugeva liidu, tuues Kaljukitsele kätte erakordselt häid võimalusi ning toetades teda kõikides ettevõtmistes. 

 

Veevalaja : pühapäev, 16. juuni

Merkuur ja Päike Kaksikute märgis muudavad Veevalajat ambitsioonikamaks, pannes teda suuremalt unistama. Tänu planeetide toetusele võib Veevalaja sellel päeval mitu oma plaani ellu viia. 

 

Kalad : kolmapäev, 12. juuni

Kolmapäevane päev teeb Kalade hingele suure pai.  Kuu on Neitsi märgis, tänu sellele on Kalasid ees ootamas väga hea päev.



 


Kommentaare ei ole