{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline erinevus on mai- ja juunikuus sündinud Kaksikutel?

   Kaksikute kohta räägitakse, et nad on natuke kahepalgelised, mis on ka loomulik, kui võtta arvesse, et neid on ju kaks. Ent mil...

 

 Kaksikute kohta räägitakse, et nad on natuke kahepalgelised, mis on ka loomulik, kui võtta arvesse, et neid on ju kaks. Ent milline erinevus on mai- ja juunikuus sündinud Kaksikutel? 

 



 


Astroloogilised dekaadid

Kas sina oled midagi kuulnud astroloogilistest dekaadidest? Üks dekaad on kümme päeva 30st ( kümme kraadi astroloogilises sünnikaardis). Näiteks, kui Päike on Jäära märgis (21. märts - 20. aprill), siis esimene dekaad on 21 - 30. märts, teine 31. märts - 9. aprill ja kolmas 10 - 20. aprill. 

Kui Jäärade kohta alati öeldakse, et nad on jäärapäised ja kangekaelsed, siis nii see ka on, ent see, kui jonnakas Jäär on, sõltub suurel  määral ka sellest, millises dekaadis Jäär sündinud on. Üldiselt on esimeses dekaadis sündinutel sarnaseid jooni ka eelneva tähemärgi esindajatega. Teises dekaadis on sündinud kõige puhtamad tähemärgi esindajad. Viimase dekaadi tähemärke mõjutab jällegi järgnev. Sellepärast ongi loomulik, et mai- ja juunikuus sündinud Kaksikud ei sarnane teineteisele, aga lisaks erinevaid ka juunikuu alguses sündinud Kaksikud nendest, kes on sündinud kolmandas dekaadis. 

 


Praktilise mõtlemisega Kaksikud ja hajameelsed Kaksikud

Öeldakse, et esimese dekaadid Kaksikud ( 21 - 31. mai) sarnanevad nii mõneski punktis Sõnnidega. Selle tõttu on nendel kuupäevadel sündinud Kaksikud ambiverdid ehk siis nad ei ole ei introverdid ega ekstraverdid. Nad hindavad seltskonnas olemist, ent tunnevad ka suurt rahulolu, kui saavad terve nädalavahetuse üksi kodus veeta. Esimeses dekaadis sündinud Kaksikud on hästi intellektuaalsed, nad ei mõtle nii abtraktselt ja tahavad rohkem konkreetsust. Nad on praktilisema mõtlemisega, ent samuti palju rahulikumad ja stabiilsemad. Nad on ka kangekaelsemad.

 

 

Teises dekaadis sündinud Kaksikud (1 - 10. juuni) on aga kõige puhtamad Kaksikute esindajad. Nad on nagu liblikad, kes lendavad ühest seltskonnast teise. Nad tahavad kõike teada saada ja neil on kogu aeg tuhat toimetust käsil. Nad on kõige avatumad. Nad tunnevad siirast huvi teiste vastu, tahavad tundma õppida teiste vaatenurki ega suru oma arvamust teistele peale. Just selles dekaadis sündinud Kaksikutega võid sa jäädagi lobisema. 

Kolmandas dekaadis sündinud Kaksikud (11 - 21. juuni) sarnanevad nii mõneski punktis järgmise tähemärgi esindajatega ehk siis Vähkidega. Kui sul on mingidki teadmised horoskoopidest, siis ilmselt mõtled sa nüüd, et see on üks kummaline kooslus. Kaksikud on muretud, Vähk aga võtab kõike südamesse. See aga just muudabki kolmandas dekaadis sündinud Kaksikud nii huvitavaks. Nad on hästi suure emotsionaalse intelligentsusega varustatud ning hästi kaastundlikud. Kõik mis on hea (ja halb) nii Kaksikutes, kui Vähi tähemärgis, on olemas kolmanda dekaadi Kaksikutes. Nad oskavad oma tundeid väljendada. 



Kommentaare ei ole