{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kõik, mida sa pead Skorpionite kohta teadma

    foto : pexels / Katya Damian      Millised on need in...

 

 

foto : pexels / Katya Damian

 

 

 Millised on need inimesed tegelikult, kes on sündinud Skorpioni tähtkujus? 


Skorpioni tähtkujus sündinud naine

Skorpioni tähtkujus sündinud naine on täis energiat ja väga aktiivne. Ta ei kannata niisama olemist ja laisklemist, ta tahab palju liikuda ja olla tegevuses. Töö juures paistab ta silma oma hea veenmisoskuse poolest. Ainult, et oma ülevoolava energia tõttu võib ta muutuda väsitavaks ja kurnata teisi ära, ise ta aga sellest aru ei saa. Ta on veendunud, et neil, kellele ta meeldib, pole midagi öelda tema käitumise kohta ja teised võivad minna mujale, kui neil muud paremat teha pole. Skorpion on suure südamega aga samas ka väga nõudlik. Skorpioni tähtkujus sündinud naine on tõeline südametemurdja, kelle pilgule vähesed suudavad vastu panna. Ta paistab silma oma tugeva tahtejõu ja otsusekindluse poolest. Samuti on ta pika vihaga, eriti siis, kui ta oma tahtmist ei saa. Ta on siiras ja abivalmis ent ei oska alati oma tundeid kõige paremini kontrollida. Ta tõuseb nagu fööniks tuhast, kui elu ta vastu maad surub ja ta teele raskusi toob. Ta võib mõnikord üle reageerida ja muutuda liiga emotsionaalseks. Öeldakse, et ta võib olla ohtlik, tegelikult on ta ainut tundlik ja ükskõiksus on tema viis ennast kaitsta väiksemategi rünnakute eest, mida ta võtab väga isiklikult. 

 

 


Skorpioni tähtkujus sündinud naine ja tema suhted meestega

Ta on oma võludest teadlik ja teeb kõik, mida ta heaks arvab, et meeste päid segi ajada. Tema suhted on sageli keevalised ja emotsionaalsed, ta tahab domineerida ja lasta ennast domineerida. Ta ei ole eriti järeleandlik, see ei ole tema loomuses ja selle all võib kannatada tema suhe. Skorpion on uhke ega anna nii kergesti alla. Kui ta on armunud, siis kipub ta oma partnerit ülistama sedavõrd, et tal tuleb hiljem endal sügavalt pettuda. Oma vigadest ta võtab aga õppust. Ta on tugeva iseloomuga. Aja jooksul muutub ta natuke taltsamaks ja leebemaks. Skorpion ei kannata silmaotsaski valetamist ja silmakirjalikkust. Ta ise on alati aus ja otsekohene, isegi, kui mõnikord läheb see talle kalliks maksma, sest kõik inimesed ei ole alati valmis tõde kuulma. 

 

 


Skorpioni tähtkujus sündinud mees

Skorpioni tähtkujus sündinud mehel on pilk, mida on raske unustada. Teda huvitab mingil määral see, mida teised temast arvavad ja mõtlevad. Ta vajab teiste tunnustust ja heakskiitu. Ta on ambitsioonikas ja tal on kõrged sihid. Ta ei karda ohtusid. Vastupidi, kõik, mis on keelatud, tõmbab teda ligi, talle meeldib adrenaliin ja ta tahab ennast proovile panna. Lapsena ei püsinud ta üldse paigal ja katsetas kõik rumalused enda naha peal ära. Täiskasvanuna on ta natuke tagasi tõmmanud ja rahulikumaks muutunud aga kui miski teda tõeliselt huvitab, annab ta endast kõik. Ta on töökas ja tahtejõuline, talle ei meeldi niisama istuda. Ta on ka pika vihaga ja solvub ruttu, kui ta oma tahtmist ei saa. Ta on väga tundlik ja võtab kõike isiklikult. Talle ei meeldi aga oma tundeid kõigile näidata, ta ei taha, et teised teaksid, millised on tema nõrgad küljed. Oma sõprade vastu on ta siiras ja heatahtlik. 

 

 


Skorpioni tähtkujus sündinud mees ja tema suhted naistega

Skorpioni tähtkujus sündinud mees otsib naist, kes oleks tõeliselt naiselik. Ta naine peab olema teiste poolt imetletud ja ülistatud. Välimusel on tema silmis tähtis koht. Ta tahab silma paista oma naisega, üllatada teisi, tekitada kadedust ja imetleda ise oma naist. Ta vajab enda kõrvale emotsionaalselt stabiilset naist. Optimistlikku naist, kes aitab ka temal näha elu paremas valguses. Ta ise on kaunis tumeda hingeeluga ja vajab selle tõttu, et naine tooks ta ellu natuke rohkem valgust. Armunud Skorpion on tähelepanelik oma naise vastu. Ta ei karda end siduda. Kui ta on leidnud naise, keda ta armastab, siis on ta valmis talle pühendama kogu oma ülejäänud elu. Ta võib ainult olla oma naise vastu liiga nõudlik ja muutuda armukadedaks. See on ka normaalne, kuna ta imetleb oma naist nii palju, on tal tunne, et ka teised teevad kõik, et tema naist endale saada. Skorpioniga ei ole alati kõige kergem koos elada aga hoolimata kõikidest puudustest on ta siiras, aus ja töökas. Temaga koos juba igav ei hakka. Ta on meeldiv ja võluv kaaslane, kes ei hakka liblikat mängima ja mujalt vaheldust otsima. Ta võib flirtida teistega aga ta ei hakka tulega mängima.

Kommentaare ei ole