{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal toob head õnne nende tähemärkide esindajatele

 Mida on järgmisel nädalal meie jaoks varuks? Milline on planeetide seis? Kõikide märkide järgi tundub, et planeedid toovad järgmis...

 Mida on järgmisel nädalal meie jaoks varuks? Milline on planeetide seis? Kõikide märkide järgi tundub, et planeedid toovad järgmisel nädalal head õnne kolme tähemärgi esindajatele.


 



Suured valimised on ees, seega on meid ees ootamas tähtis aeg. Mis aga on toimumas isiklikul pinnal? Mida planeetidel meie jaoks seekord varuks on? Peale 6. juuni noorkuud Kaksikute märgis peaksid paljud tähemärgid tundma kergendust ja suuremat vabadust. Suuremad muutused on ees ootamas. Paljud otsustavad elada rohkem oma isiklikke soove arvestades, mõtlemata teiste peale. Kuidas aga mõjutavad planeedid meid järgmisel nädalal ja kes sellest kõige rohkem kasu saab? Planeetide seis võib olla palju positiivsem, kui me seda arvatagi oskame. 

 

Milliste tähemärkide esindajatele toob järgmine nädal head õnne kaasa? 

 

 

LÕVI

Peale viimast natuke keerulist aega saab Lõvi oma hea tuju tagasi. Kõik asjad tema elus hakkavad liikuma õiges suunas. Vähemalt juunikuus toetavad planeedid teda kõikides ettevõtmistes, muutes teda enesekindlamaks. Kõigepealt Veenus muudab Lõvi palju võluvamaks ja meeldivamaks, aidates tal oma lähedastega ära leppida, teisi paremini mõista ja kasutada oma head veenmisoskust ära. Merkuur (suhtlemise planeet) muudab Lõvi andekamaks, tuues kõik ta talendid välja. Päike aga annab talle energiat ja jõudu juurde, muutes teda ambitsioonikamaks. Kõik need taevakehad viibivad hetkel Lõvi sõbra Kaksikute märgis, tänu sellele tal lähebki praegu nii hästi. Lõpuks ometi peaks ta olema jälle heas vormis ning nägema elu läbi roosade prillide. Mitmed head võimalused on tekkimas. Suhted lähedastega peaksid muutuma paremateks. Ilusad hetked on Lõvi järgmisel nädalal ees ootamas nendega, kes on talle kallid ja südamelähedased. 

Hea edu saadab Lõvi terve nädala. See peaks talle aga ainult rohkel energiat andma ja teda motiveerima. Töö juures on teda ees ootamas mitu väga head uudist, mis peaksid ta meele rõõmsaks tegema ja muutma teda veelgi enesekindlamaks. Miski ei peata teda enam. Ta on veelgi otsusekindlam ja valmis suurteks tegudeks. Ta pühib kõik takistused teelt ja on valmis vastu võtma kõik väljakutsed. Lõvi tahab näidata kogu maailmale, milleks ta võimeline on. Mida ta ka ette ei võta - kõik õnnestub tema käes. Uued uksed on avanemas, uued võimalused tekkimas. Imeline, lausa maagiline aeg on praegusel hetkel Lõvi elus algamas.

 

 

KAKSIKUD

Kaksikutele toob järgmine nädal kõige rohkem õnne. Võib-olla sellepärast, et väljas on ilusad ilmad, võib-olla sellepärast, et Päike on hetkel Kaksikute märgis. Horoskoop ühtegi kindlat vihjet selles suhtes ei anna, mis Kaksikuid motiveerida võib ent annab aimu sellest, kui suures soosingus Kaksikud hetkel on. Planeedid toetavad Kaksikuid kõiges. Merkuur ja Veenus Kaksikute märgis annavad viimasele tiivad. Kaksikutel on kõik vahendid, et viia ellu oma suurimaidki unistusi. Ta on piisavalt tark, et teada, mida ta tahab ja kuidas oma tahtmist saada. Ta võlub kõiki, kes tema teele satuvad. Tema peale võib kindel olla, tema on see, kes leiab lahendused kõikidele probleemidele, kes julgustab teisi ning jagab head energiat enda ümber.

Nagu sellest kõigest veel ei piisaks, on hea õnne planeet Jupiter jõudnud Kaksikute märki. Koos sellega avanevad viimaste jaoks aga väga head väljavaated. See võib tähendada ootamatuid kohtumisi või siis suuremat tööalast õnne. Või siis hoopis rahaõnne. Veenus on hetkel Kaksikute märgis. Veenus aga ei ole ainult armastuse-, vaid ka raha planeet. Veenus ja Jupiter mõlemad Kaksikute märgis on heaks endeks, viidates sellele, et raha on Kaksikute poole juba teel. See peaks tegema tuju heaks ja meele rõõmsaks. 

 

 

JÄÄR

Jäär seab endale uued eesmärgid. Tänu Päikesele muutub kõik võimalikuks. Jäär laseb ennast praeguse hetke energial kanda, muutudes veelgi enesekindlamaks. Uus energia aitab tal suuremaid otsuseid langetada ning tegutseda. Jäära on ees ootamas üle ootuste hea nädal, mis peaks talle tooma mitu head uudist. Praegu on kõige õigem hetk selleks, et hüpata tundmatusse. Kõige ambitsioonikamal tähemärgil veab rohkem, kui ta seda arvab. Ta leiab vahendid, mida ta vajab ja võib jõuda tippu, kui ta õigel hetkel tegutseb. Jäär ei kõhkle ilmselt hetkegi ja hakkab kindlustama oma tulevikku. 

Veenus muudab teda meeldivamaks. Merkuur toob ta ellu õigeid inimesi. Jupiter aitab tal olla õigel ajal, õiges kohas. Tähtis on, et Jäär seaks endale ühe eesmärgi, mis on talle kõige südamelähedasem. Ülejäänu eest hoolitsevad planeedid. Võib isegi juhtuda, et Jäär hakkab teise pilguga nägema seda, mis tema eraelus toimub praegu ja tegema vastavad muudatused olukorra sunnil. Üks ootamatu kohtumine võib samuti aset leida või siis tehakse talle hoopis abieluettepanek. 



Kommentaare ei ole