{ads}

HIDE

Viimased

latest

Pettunud ema avaldas pahameelt selle üle, kuidas üks lapsevanem jättis tema lapse sünnipäevapeole ka oma väiksemad kaksikud

 Üks ema, kes oli organiseerinud oma pojale sünnipäevapeo tervisekeskuses, avaldas sügavat nördimust teiste vanemate käitumise ...

 Üks ema, kes oli organiseerinud oma pojale sünnipäevapeo tervisekeskuses, avaldas sügavat nördimust teiste vanemate käitumise suhtes. 

 


 


Ta soovis teada, kas ta oleks pidanud teistmoodi käituma ja mida ta antud olukorras oleks üldse saanud teha. 

"Ma organiseerisin oma pojale sünnipäevapeo tervisekeskuses. Ruumi oli seal muidugi palju, liumäed ja veemängud. Muidugi on lastel seal tore. Lapsed, kes olid peole kutsutud, olid kõik 10-11. aastased. Enamikku neist lastest tunnen ma hästi, nii nagu nende vanemaidki. 


Üks lapsevanem jättis aga peole oma kaksikud!

Siis aga jõudis kohale üks ema oma 10-aastase poja ja paar aastat väiksemate kaksikutega.  

 

 

"Kui ma nägin, et see ema hakkas ära minema juba ja et kaksikud jäid maha mängima teiste lastega, ütlesin ma sellele emale, et see on sünnipäevapidu, mitte lastehoid. Ma veel vabandasin tema ees, et mul on väga kahju, aga... Ta vaatas mind imelikult. Ma vabandasin veel korra, öeldes, et kui ma oleksin tahtnud lapsi hoida, oleksin ma kutsele selle eraldi ära märkinud. Ma ei tahtnud võtta enda peale sellist vastutust hoida kaksikutel silma peal tervisekesksuses. Selle peale ta ütles, et ta läheb oma vanemale lapsele järgi ja tuleb kohe tagasi. Ainult, et ta ei tulnud! Kui teised vanemad tulid lastele järgi, saatis ta mulle sõnumi, et jätku ma tema lapsed tervisekeskusesse või parklasse teda ootama. Ma vastasin talle, et mulle selline olukord sugugi ei meeldi, aga me võime natuke oodata. Lõpuks oligi nii, et keegi teine tuli poole tunni pärast lastele järgi."


Mida teie sellest loost arvate?
 
At what age is it normal to assume a birthday party is drop-off? / AITAH?
byu/bugsontheside inParenting

Kommentaare ei ole