{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja

     Kuu on Neitsi märgis, see võib panna sind liiga palju mõtlema ja juurdlema ühe probleemi peale, mis sulle rahu ei anna....


 

 

 Kuu on Neitsi märgis, see võib panna sind liiga palju mõtlema ja juurdlema ühe probleemi peale, mis sulle rahu ei anna. Päike on Sõnni märgis. Ära muutu liiga kriitiliseks. Ole iseenda ja teiste vastu parem. 


Armastus

Täna võib kodune õhkkond muutuda pingelisemaks, mõned arusaamatused ja lahkhelid võivad tekkida. Selle asemel, et ärrituda, katsu rääkida asjad sirgeks, nii on kõigile parem. Kui sa oled vallaline ja otsid suurt armastust, siis ava silmad ja ära maga oma õnne maha.


Töö

Keskendu oma tööle täna ja ära muutu liiga hajameelseks. Ära lobise liiga palju, sest nii võid sa mitmed tähtsad asjad ära unustada. Organiseeri oma asju paremini. 

 

 


Tervis

Sa oled ennast viimasel ajal täiesti ära kurnanud, see on ka normaalne, sest aasta lõpp ja kiired ajad on käes. 


Raha

Sul ei jää muud üle, kui hakata rohkem kokku hoidma. Mõtle oma tuleviku peale ja leia võimalusi, kuidas oma majanduslikku seisu parandada.

 

 

 

Pere

Ära suru oma tahtmist iga hinnaga teistele peale. Nii paranevad su suhted lähedastega.

 

 Suhted

Kõik ei lähe alati nii nagu sina seda tahaksid aga ära hakka sellepärast veel oma sõpru süüdistama ja neile etteheiteid tegema.

 

Väike nõuanne: ole iseenda vastu hea




Kommentaare ei ole